Podlaska przyprawa w DIECIE WĄTROBOWEJ Dary Natury 40 g
(27,25 zł /100 g)
- naturalna przyprawa dla osób z problemami z wątroba
- zawiera tylko naturalne składniki
- mieszanka przypraw poprawiających działanie wątroby
- uniwersalna przyprawa, do każdego rodzaju dań
- w opisie przepis na kluski z twarogu
InPost/Orlen Paczka (wysyłka od 7,99 zł)
Płatności ratalne i odroczone!
Ochrona i bezpieczne zakupy do 10 000 zł
30 dni na zwrot produktów
Podlaska przyprawa w diecie wątrobowej - przyprawa dla osób z problemami wątroby
Przyprawa bez chemii w diecie wątrobowej Dary Natury to specjalna mieszanka ziół i przypraw, które są zalecane dla osób mających problemy z niedomaganiem wątroby. Przyprawa jest uniwersalna - można stosować ją do wszystkich dań. Poprawia i wzmacnia ich smak oraz aromat.
Przyprawy przy chorej wątrobie - naturalny sposób na zdrową wątrobę
Osoby chore na wątrobę nie mogą, niestety, stosować wszystkich przypraw. Jeśli jesteś jedną z osób, które mają problemy z wątrobą, nie przejmuj się! Opracowaliśmy specjalną kompozycję przypraw i ziół, które możesz stosować. Tą mieszankę nie tylko możesz stosować bez obaw o swoją wątrobę - ona wspomoże pracę Twojej wątroby! Przyprawy takie jak bazylia, koper, majeranek wspierają funkcjonowanie wątroby!
To przyprawa uniwersalna, którą możesz dodać do każdego dania, którego smak i walory zdrowotne chcesz wzmocnić.
Naturalne przyprawy na wątrobę - z podlaskich, czystych terenów
- nie zawiera konserwantów
- w składzie ma tylko naturalne produkty
- bez wzmacniaczy smaku, barwników i aromatów
- przyprawa bez chemii!
- składniki pochodzą z czystych terenów podlaskich lasów i pól
- składniki są zbierane i suszone z poszanowaniem środowiska naturalnego
Podlaska przyprawa w diecie wątrobowej - dodatkowe informacje
- Składniki: kminek,cząber (po 15%), koper włoski, lubczyk, szałwia, majeranek, melisa, ogórecznik, bazylia, anyż (w różnych proporcjach)
- Zawartość: 40 gram.
- Producent: Dary Natury Mirosław Angielczyk, Koryciny 73, 17-315 Grodzisk
Przyprawa dla chorych na wątrobę - jak ją wykorzystać?
Przepis na kluski z twarogu
Składniki:
- 100 g twarogu,
- 1 białko,
- 20 g mąki pszennej,
- 5 g masła,
- płaska łyżeczka Podlaskiej przyprawy w diecie wątrobowej.
Przygotowanie:
- Twaróg rozetrzeć, połączyć z mąką, przyprawą, wymieszać, dodać ubitą z białka jaja pianę i wymieszać.
- Z przygotowanej masy formować kluski i wkładać je do wrzącej wody. Po ugotowaniu dodać masło.