Sosy i przetwory
Naturalna pektyna jabłkowa amidowana 100% – idealna do domowych dżemów, galaretek, konfitur i deserów. Świetne właściwości żelujące bez sztucznych dodatków. Sezonowy produkt.
Naturalna pektyna jabłkowa amidowana 100% – idealna do domowych dżemów, galaretek, konfitur i deserów. Świetne właściwości żelujące bez sztucznych dodatków. Sezonowy produkt.
Ekologiczny majonez wegański, z myślą o osobach na diecie wegańskiej. Bez jajek. Majonez z certyfikatem BIO. Idealny do sałatek, kanapek, dipów.
Pektyna jabłkowo-cytrusowa amidowana 100% – naturalny środek żelujący do dżemów, galaretek, marmolad i deserów. Sezonowy produkt.
- ekologiczny, łagodny sos sojowy
- ze składników pochodzących z Japonii
- znakomicie pasuje do zup, dań warzywnych, a nawet słodkich deserów
- najlepsza przyprawa do zupy rybnej
- bez barwników i konserwantów, w 100% naturalna!
- ekologiczne czerwone pesto
- z włoskich pomidorów najwyższej jakości
- idealne do makaronów i dań kuchni włoskiej
- pasuje do ciasta francuskiego i do kanapeczek
- w opisie znajdziesz przepis na makaron z pesto!
Pektyna jabłkowo-cytrusowa amidowana 100% – naturalny środek żelujący do dżemów, galaretek, marmolad i deserów. Sezonowy produkt.
- ekologiczne pesto Genovese (pesto genuańskie)
- BIO sos bazyliowy - pyszny i zdrowy
- znakomite do warzyw, makaronu, ryżu i kanapek
- wszystkie składniki pochodzą z upraw certyfikowanych
- w opisie znajdziesz przepis na omlet z pesto
- ekologiczne pomidory w puszce Pelati
- z włoskich, ekologicznych upraw
- z pomidorów rosnących w najlepszym klimacie
- znakomite jako przekąska prosto z puszki
- świetnie sprawdzą się jako dodatek do zup, sosów, dań włoskich
- w opisie znajdziesz przepis na sos pomidorowy do pizzy
- bezglutenowy sos pomidorowy dla dzieci
- sos ekologiczny (100% składników ekologicznych)
- idealny do dań z makaronem i ryżem
- w opisie przepis na danie z BIO sosem pomidorowym!