Strączkowe
14,50 zł
- ekologiczna fasolka Kidney w puszce
- znana i ceniona w daniach kuchni meksykańskiej
- bardzo bogata w błonnik i białko
16,99 zł
- niezwykle zdrowa i wartościowa roślina strączkowa
- ekologiczna, z certyfikatem BIO
- źródło białka, błonnika, witamin i minerałów
- znakomita do dań wegańskich i wegetariańskich
- idealna do zup, potraw jednogarnkowych
- bezglutenowa
20,69 zł
- ekologiczna zielona soczewica, z certyfikatem BIO
- duże opakowanie - 1 kilogram
- bez konserwantów i w 100% naturalna
- bardzo delikatna, świetna do zup i sałatek
- zawiera błonnik, białko i witaminy
- ma najniższy indeks glikemiczny ze wszystkich odmian soczewicy
13,80 zł
- ekologiczna fasola Kidney (nerkowata)
- jedna z najzdrowszych odmian fasoli
- idealna do dań kuchni meksykańskiej, czy indyjskiej
- obniża cholesterol, dodaje energii, poprawia koncentrację
- dobrze wpływa na układ pokarmowy
9,90 zł
- BIO groch zielony, cały
- popularna roślina strączkowa - do grochówki, sałatek
- ważny element diety wegetariańskiej
- ekologiczny, z certyfikatem BIO
- dostarcza organizmowi błonnik, białko, żelazo i inne cenne mikroelementy
9,80 zł
- ekologiczna soja z certyfikatem BIO
- znakomita do dań jednogarnkowych, warzyw, mięs i sałatek
- zawiera witaminy z grupy B, minerały, białko, błonnik
- jeden z podstawowych składników diety wegetariańskiej
13,90 zł
- ekologiczna fasola mung marki BIO Planet
- nie zawiera konserwantów, pochodzi z upraw ekologicznych
- jest bardzo miękka, nadaje się do szybkich dań
- świetna do zup, sałatek, dań z warzywami
- zawiera błonnik, białko, witaminy B
14,90 zł
- ekologiczna soczewica żółta - z certyfikatem BIO
- bardzo delikatna w smaku i konsystencji
- znakomita do zup, gulaszy
- bogate źródło białka, błonnika i kwasu foliowego
- znaczący składnik diety wegan i wegetarian
12,50 zł
- ekologiczna fasola adzuki
- bardzo zdrowa, wspiera odchudzanie
- świetny dodatek do ryżu i wielu innych potraw
- pyszny składnik dań wegańskich i wegetariańskich
12,90 zł
- BIO Fasola biała Jaś 400 gramów
- ekologiczna, z certyfikatem BIO
- fasola znana z popularnej fasolki po bretońsku
- idealna do zup, sałatek, dań jednogarnkowych
- poprawia działanie układu pokarmowego, dostarcza organizmowi witaminę B i minerały
9,90 zł
- BIO, ekologiczny groch żółty (połówki)
- najlepszy groch do zupy grochowej
- idealny do dań wigilijnych
- zdrowy, pożywny i atrakcyjnie wygląda na talerzu
- jest bogatym źródłem błonnika i białka
12,90 zł
- ekologiczna zielona soczewica, z certyfikatem BIO
- bez konserwantów i w 100% naturalna
- bardzo delikatna, świetna do zup i sałatek
- zawiera błonnik, białko i witaminy
- ma najniższy indeks glikemiczny ze wszystkich odmian soczewicy