Makarony bezglutenowe
- BIO makaron penne (pióra) z brązowego ryżu
- makaron bez glutenu
- produkt wegański, wegetariański
- nie zawiera konserwantów
- nie zawiera oleju palmowego
![]()
![]()
![]()
- makaron bez glutenu - cienkie nitki
- makaron znakomity także dla wegetarian i wegan
- bez konserwantów i innych nienaturalnych substancji
- świetny do zup, sałatek
![]()
![]()
Bezglutenowy makaron kukurydziany BIO w kształcie zwierzaków – kolorowy, ekologiczny i uwielbiany przez dzieci! Barwiony naturalnymi warzywami, idealny do zup i dań obiadowych. Wesoły sposób na zdrowy posiłek.
Kolorowy makaron semolinowy w kształcie świderków stworzony specjalnie dla dzieci. Barwiony naturalnie sproszkowanymi warzywami – burakiem, pomidorem, szpinakiem i kurkumą. Idealny do zup, sosów i słodkich dań.
Makaron ryżowy krajanka BIO od Bartolini to lekki, delikatny i bezglutenowy produkt stworzony z 100% ekologicznej mąki ryżowej. Idealny do zup, zapiekanek, sałatek i dań jednogarnkowych. Sprężysty po ugotowaniu, uniwersalny i łatwy w przygotowaniu, doskonale sprawdzi się w codziennej kuchni osób na diecie bezglutenowej, wegańskiej i wegetariańskiej.
Delikatny, lekko strawny makaron ryżowy świderki BIO od Bartolini to idealny wybór dla osób na diecie bezglutenowej oraz tych, którzy stawiają na naturalne składniki. Wykonany z ekologicznej mąki ryżowej, świetnie pasuje do sosów, sałatek i dań zapiekanych. Sprężysty po ugotowaniu, uniwersalny i bez zbędnych dodatków.
Delikatny i lekki makaron ryżowy penne BIO od Bartolini to idealny wybór dla osób na diecie bezglutenowej i wszystkich, którzy cenią łagodny smak oraz naturalny skład. Wykonany wyłącznie z ekologicznej mąki ryżowej, świetnie sprawdza się w daniach z sosami, sałatkach i kuchni azjatyckiej. Łatwy w przygotowaniu, uniwersalny i lekki.
- bezglutenowy makaron z soczewicy czerwonej
- ekologiczne składniki
- posiada certyfikat BIO
- wysoka zawartość białka roślinnego
- makaron dla wegan i wegetarian
![]()
Makaron bezglutenowy - QUADRETTI to pyszny i zdrowy smak.