Ekologiczny koncentrat pomidorowy z włoskich pomidorów!
Znakomity, ekologiczny koncentrat pomidorowy z certyfikatem BIO! Z najlepszych, włoskich pomidorów z Sycylii. To najlepszy koncentrat do zupy pomidorowej. Możesz go jednak stosować także do innych pomidorowych dań. Ma niezwykle aromatyczny zapach i mocno pomidorrrrrrowy smak!
EKOncentrat pomidoZDrowy!
Koncentrat BIO Idea jest w 100% ekologiczny. Rolnicy dostarczający pomidory do producenta uprawiają je w sposób naturalny, bez nawozów i chemicznych pestycydów. Produkty marki La Bio Idea, w tym koncentrat pomidorowy, są przetwarzane w sposób naturalny, bez obróbki chemicznej i dodatków. Masz pewność, że koncentrat powstał z najwyższej jakości pomidorów, bezpiecznych dla Ciebie i całej Twojej rodziny.
Do czego możesz stosować koncentrat pomidorowy z Włoch?
- najlepszy koncentrat do zupy pomidorowej
- świetny do sosów i dań mięsnych
- znakomity do forszmaku i kapuśniaku
- sprawdzi się bardzo dobrze jako sos do pizzy, spaghetti czy lasagne
- podstawowy dodatek do sosów w gołąbkach czy klopsikach
- jest super do bigosu, gulaszu i ryby po grecku
Ekologiczny koncentrat pomidorowy La Bio Idea
- SKŁADNIKI: koncentrat pomidorowy* 30 (*certyfikowany składnik ekologiczny)
- SZCZEGÓŁY: Kraj producenta: Holandia; Certyfikat bio: jest; Kraj pochodzenia składników: Włochy; WEGETARIAŃSKI; WEGAŃSKI
- Zawartość opakowania: 70 g.
- Producent: LA BIO IDEA. Hermesweg 7. ZIP, 3771 ND. BARNEVELD Gelderland. NETHERLANDS
- Dystrybutor: Bio Planet S.A. Wilkowa Wieś 7, 05-084 Leszno

Przepis z koncentratem pomidorowym: Pasta z wędzonego dorsza i koncentratu pomidorowego
A może razem z nami przygotujesz pyszną pastę z wędzonego dorsza, wykorzystując do tego BIO koncentrat pomidorowy? Zobacz, jakie to proste.
- Składniki: 2 wędzone dorsze, 2 łyżki koncentratu pomidorowego, kolorowa papryka konserwowa, 1 cytryna, 1 szklanka świeżego soku z pomarańczy, 3 łyżki masła
- Sposób przyrządzenia: Rybę dokładnie oczyścić z ości, przełożyć do szklanego naczynia. Dodać paprykę, masło, koncentrat pomidorowy. Wszystkie składniki dokładnie zmiksować. Do tak powstałej pasty dodać wyciśnięty sok z cytryny i wlać sok z pomarańczy. Ponownie wszystko wymieszać.