

Bezpieczeństwo Płatności
Darmowa wysyłka od 250 zł!
Przejrzysta polityka zwrotów
Kiełki brokuła włoskiego to roślina w bardzo wczesnej fazie wzrostu. Zachowuje wtedy bardzo dużo wartości odżywczych, które są łatwo przyswajalne. Dzięki nasionom w domu możesz wyhodować pełne witamin i minerałów kiełki brokuła. Później dodasz je do bardzo wielu dań, poprawiając ich walory zdrowotne i... wygląd.
Dążąc do zapewnienia swego istnienia poprzez kolejne pokolenia organizmy żywe koncentrują w nasieniu najcenniejsze wartości odżywcze. Natura jednak w pełni udostępnia te wartości dopiero po uzyskaniu sygnału, że rodzi się nowe życie. To cudowne ożywienie łączy się z ułatwieniem spożytkowania wielu nienasyconych kwasów tłuszczowych, witamin, enzymów, mikro- i makro-elementów, a także węglowodanów i białek w wyjątkowo łatwo przyswajalnej postaci. Co zawierają kiełki brokuła?
Kiełkowanie nasion jest złożonym procesem biochemicznym, podczas którego uśpione siły witalne rośliny w sposób naturalny przywracane są do wzmożonej aktywności biologicznej. Forma kiełkowania i żywe barwy tworzą tworzą walory ozdobne w połączeniu z wyjątkowymi zaletami konsumpcyjnymi, w sposób istotny uzupełniają wartości odżywcze pożywienia. Pamiętajmy, że wzbogacając domowe menu możemy również zadbać o swoje zdrowie.
Kiełki brokułu mogą być świetnym dodatkiem do bardzo wielu potraw. Można ją posiekać jak szczypiorek i dodać na przykład do twarożku, zupy, surówki czy sałatki. Znakomicie komponuje się z daniami z sosem i z warzywami. Możesz je położyć na swoją ulubioną kanapkę, wzgobacając jej wygląda i walory zdrowotne. Może być dobrym dodatkiem do Twojego ulubionego koktajlu.
Jeśli chcesz szybko i właściwie wyhodować rzeżuchę, użyj do tego KIEŁKOWNICY ZE ZDROWEGO SKLEPU.
Nie masz pomysłu na ten produkt? Podpowiadam! :)
Składniki
Wykonanie
Smacznego!