Oregno Dary Natury to przyprawa bez chemii - do pizzy, sałatek, zup, warzyw!
Jest niezbędną przyprawą używaną do pizzy. Oregano przyprawiamy także sałatki, zupy, warzywa, sosy, ryby i potrawy na bazie sera. Oregano Dary Natury to przyprawa naturalna, która nie zawiera chemii ani żadnych innych, sztucznych dodatków. W opisie znajdziesz przepis na pastę z bobu z oregano!
Oregano do czego używać?
- idealna przyprawa do pizzy
- znakomicie pasuje do dań z warzywami
- świetnie doprawia bakłażan, brukselkę, cukinię, kabaczki, pomidory, ziemniaki
- przyprawi bardzo dobrze niemal każdą sałatkę
- dobrze pasuje do wszelkiego rodzaju mięs
Wybierz naturalne oregano bez chemii
- nie zawiera konserwantów
- w składzie ma tylko naturalne oregano
- bez wzmacniaczy smaku, barwników i aromatów
- przyprawa bez chemii!
- składniki pochodzą z czystych terenów podlaskich lasów i pól
- składniki są zbierane i suszone z poszanowaniem środowiska naturalnego

Oregano Dary Natury przyprawa bez chemii - dodatkowe informacje
- Składniki: 100% oregano.
- Zawartość opakowania: 30 gramów.
- Producent: Dary Natury Mirosław Angielczyk, Koryciny 73, 17-315 Grodzisk

Oregano przepis: Pasta z bobu z oregano
Nie masz pomysłu na wykorzystanie oregano w kuchni? Podpowiadamy, jak przygotować pyszną pastę z bobu z oregano.
Składniki:
- 400g ugotowanego bobu
- solidna łyżka majonezu
- sok z 1/2 cytryny
- czubata łyżeczka suszonego oregano
- pieprz
- sól morska
Sposób przygotowania:
- Bób obieramy ze skórek i umieszczamy w blenderze.
- Dodajemy majonez, sok z cytryny i oregano i dokładnie miksujemy do uzyskania gładkiej i jednolitej kremowej konsystencji.
- Następnie doprawiamy do smaku solą i pieprzem i ponownie mieszamy.