MIÓD MANUKA z Nowej Zelandii RAW MGO 100 + 250 g - MANUKORA
(45,23 zł /100 g)
Miód wielokwiatowy Manuka powstaje z herbacianych krzewów, które rosną w najczystszych regionach Nowej Zelandii. Ich typową cechą jest zawartość methylglyoxalu, podawaną jako MGO.
InPost/Orlen Paczka (wysyłka od 7,99 zł)
Płatności ratalne i odroczone!
Ochrona i bezpieczne zakupy do 10 000 zł
30 dni na zwrot produktów
Miód manuka - naturalne wsparcie zdrowia z Nowej Zelandii
Miód Manuka to wyjątkowy produkt pochodzący z herbacianych krzewów rosnących w najczystszych regionach Nowej Zelandii. Co czyni go tak unikalnym? To przede wszystkim wysoka zawartość methylglyoxalu (MGO) – naturalnego związku, który nadaje miodowi Manuka silne właściwości antybakteryjne. Każdy miód Manuka ma podaną wartość MGO, która określa jego moc i skuteczność.
Zalecane spożycie: 2-3 łyżeczki na czczo lub łyżeczkę 3 razy dziennie przed posiłkiem. Można stosować też jako dodatek do ciast, napojów i potraw. Nie należy podawać miodu dzieciom poniżej 12 miesiąca życia. Miodu nie należy używać jeśli opakowanie utraciło szczelność.
Dodatkowe informacje
- SKŁADNIKI: miód Manuka MGO™ 100+ (100 %).
- WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g: Wartość energetyczna: 1360 kJ/325 kcal; Tłuszcz: 0 g; w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g; Węglowodany: 79,6 g w tym cukry: 78,1 g; Białko: 0,4 g; Sól: 0,03 g
- UWAGA: Nie wolno podawać dzieciom poniżej 1 roku życia oraz osobom chorym na cukrzycę lub mającym alergię na produkty pszczele.
- ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA: Przechowywać w temperaturze poniżej 20°C