OPIS
Miód Manuka UMF® 15+ zawiera minimum 514
methylglyoxalu (MG).
Miód Manuka UMF® 15+ jest w 100% czystym, niezależnie testowanym i zawierającym wysoki poziom wyjątkowych dla organizmu człowieka, naturalnych substancji aktywnych.
Produkt został poddany szczegółowym badaniom i certyfikacji, w trakcie których przyporządkowano mu poziom UMF® 15+ odpowiadający jego antybakteryjnej mocy.
SKŁADNIKI
100% Miód z nowozelandzkiego krzewu Manuka
(Leptospermum scoparium).
Kraj pochodzenia oraz konfekcjonowania: Nowa
Zelandia
ZASTOSOWANIE
-Wspiera prawidłowe
funkcjonowanie układu odpornościowego
-Wpływa wyjątkowo
korzystnie na układ pokarmowy
-Pomaga utrzymać prawidłowy
stan skóry
-Wykazuje właściwości antybakteryjne,
przeciwzapalne i przeciwgrzybicze
SPOSÓB UŻYCIA
Zaleca się spożywać miód Manuka rano na
czczo w ilości 2-3 łyżeczek lub po 1 łyżeczce 2-3 razy dziennie, pół godziny
przed posiłkiem. Nie należy rozpuszczać miodu we wrzącej wodzie. Przy
spożywaniu trzech łyżeczek miodu dziennie, słoik o pojemności 250 gramów
wystarczy na dwa tygodnie.
UWAGA
Nie należy podawać produktu dzieciom poniżej 1 roku
życia.
PRZECHOWYWANIE
Miód manuka należy
przechowywać w temperaturze pokojowej, w szczelnie zamkniętym
opakowaniu.