OPIS
Krem migdałowy z białą czekoladą KETO
SKŁADNIKI
Pasta migdałowa 54%, czekolada biała bez
dodatku cukru 41,5%[tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku 25%, substancja
słodząca (erytrytol, glikozydy stewiolowe 0,015%), odtłuszczone mleko w proszku
10%, inulina, emulgator (lecytyna słonecznikowa), naturalny aromat waniliowy],
olej kokosowy, naturalne aromaty.
Miejsce pochodzenia pasty migdałowej: UE.
Produkt może zawierać alergeny: sezam i soję. Produkt bezglutenowy. Produkt wegański. Zawiera substancje słodzące i naturalnie występujące cukry. Spozycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający.
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna: 2420 kJ /
581 kcal
Tłuszcz: 50 g
w tym kwasy nasycone: 16 g
Węglowodany: 26
g
w tym cukry: 9,3 g
Błonnik: 12 g
Białko: 16 g
Sól: 0,19
g