Tajska pasta BIO CZERWONE CURRY bez cukru Terrasana 120 g

Tajska pasta BIO CZERWONE CURRY bez cukru Terrasana 120 g

21,42 zł
Brutto
  • pasta z czerwonego chilli z dodatkami
  • idealna do dań tajskich, ostrych
  • opakowanie zawiera 8 sugerowanych porcji produktu
  • pasta bez glutenu, wegańska, bez cukru, z certyfikatem BIO

Ilość

 

InPost/Orlen Paczka (wysyłka od 7,99 zł)

 

Płatności ratalne i odroczone!

 

Ochrona i bezpieczne zakupy do 10 000 zł

 

30 dni na zwrot produktów

Pasta tajska z czerwonego chilli - przyjemnie pikantna!

Czerwone curry to mieszanka tajskich przypraw z wyraźną nutą chili i trawy cytrynowej. Czerwony kolor zawdzięcza czerwonemu chili. Wystarczy dodać mleczko kokosowe, warzywa oraz mięso aby zrobić pyszne danie. Podawaj z ryżem lub chlebem naan. Możesz również, podsmażyć warzywa i tofu w woku, dodać makaron i mleczko kokosowe. Gotuj przez kilka minut, do uzyskania pożądanej gęstości potrawy.

Pasta czerwone curry Terrasana - dodatkowe informacje

  • SKŁADNIKI papryka chili czerwona* (45 %), trawa cytrynowa*, szalotka*, czosnek*, galangal*, sól, nasiona kolendry*, kminek*, skórka z limonki kaffir*, regulator kwasowości: kwas cytrynowy (*certyfikowany składnik ekologiczny)
  • Produkt pasteryzowany.
  • Opakowanie zawiera 8 sugerowanych porcji produktu.
  • WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 403 kJ/97 kcal Tłuszcz: 1,0 g w tym kwasy nasycone: 0,3 g Węglowodany: 11 g w tym cukry: 2,6 g Błonnik: 12 g Białko: 4,7 g Sól: 13,9 g
  • ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
  • Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 6 miesięcy.

TerraSana