Tajska pasta BIO CZERWONE CURRY bez cukru Terrasana 120 g
21,42 zł
Brutto
- pasta z czerwonego chilli z dodatkami
- idealna do dań tajskich, ostrych
- opakowanie zawiera 8 sugerowanych porcji produktu
- pasta bez glutenu, wegańska, bez cukru, z certyfikatem BIO
InPost/Orlen Paczka (wysyłka od 7,99 zł)
Płatności ratalne i odroczone!
Ochrona i bezpieczne zakupy do 10 000 zł
30 dni na zwrot produktów
Pasta tajska z czerwonego chilli - przyjemnie pikantna!
Czerwone curry to mieszanka tajskich przypraw z wyraźną nutą chili i trawy cytrynowej. Czerwony kolor zawdzięcza czerwonemu chili. Wystarczy dodać mleczko kokosowe, warzywa oraz mięso aby zrobić pyszne danie. Podawaj z ryżem lub chlebem naan. Możesz również, podsmażyć warzywa i tofu w woku, dodać makaron i mleczko kokosowe. Gotuj przez kilka minut, do uzyskania pożądanej gęstości potrawy.
Pasta czerwone curry Terrasana - dodatkowe informacje
- SKŁADNIKI papryka chili czerwona* (45 %), trawa cytrynowa*, szalotka*, czosnek*, galangal*, sól, nasiona kolendry*, kminek*, skórka z limonki kaffir*, regulator kwasowości: kwas cytrynowy (*certyfikowany składnik ekologiczny)
- Produkt pasteryzowany.
- Opakowanie zawiera 8 sugerowanych porcji produktu.
- WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 403 kJ/97 kcal Tłuszcz: 1,0 g w tym kwasy nasycone: 0,3 g Węglowodany: 11 g w tym cukry: 2,6 g Błonnik: 12 g Białko: 4,7 g Sól: 13,9 g
- ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
- Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 6 miesięcy.
Zobacz także
9 innych produktów w tej samej kategorii: