BIO makaron orkiszowy jeżyki kolorowe Niro 250 g

BIO makaron orkiszowy jeżyki kolorowe Niro 250 g

19,60 zł

(7,84 zł /100 g)

Brutto

Kolorowy makaron BIO z orkiszu z dodatkiem szpinaku i papryki. Bez jaj i soli – idealny dla wegan, alergików i osób na diecie bezsolnej. Piękny wygląd, świetna konsystencja i naturalny smak.

Ilość

  Paczkomat 11,99 zł / Orlen Paczka 7,99 zł / Kurier InPost 13,99 zł / DPD 12,16 zł

BEZPŁATNA DOSTAWA OD 250 zł!

  Bezpieczne płatności BLIK, kartą

a także odroczone i ratalne

 

Ubezpieczenie zakupów do 10 000 zł

 

30 dni na zwrot produktów

 

10% rabatu na stałe w programie lojalnościowym

Makaron Orkiszowy BIO Jeżyki Kolorowe – z warzywami – 400 g

BIO makaron orkiszowy Jeżyki Kolorowe to zdrowa i apetyczna propozycja dla całej rodziny. Wytwarzany ze świeżo mielonej ekologicznej mąki orkiszowej, z dodatkiem naturalnych warzyw – szpinaku i papryki – które nadają mu wyjątkowy kolor i delikatny smak. Dzięki prostemu składowi bez soli i jaj, jest odpowiedni dla wegan, alergików oraz osób na diecie bezsolnej.

Doskonale sprawdzi się jako baza do warzywnych sosów, zup, dań jednogarnkowych czy lekkich, codziennych obiadów.

Dlaczego warto sięgnąć po makaron orkiszowy jeżyki kolorowe?

  • Zawiera naturalne warzywa – szpinak i paprykę z upraw ekologicznych
  • Bez jaj i bez soli – odpowiedni dla wegan i osób z nietolerancjami
  • Zachowuje kolor i kształt po ugotowaniu
  • Źródło błonnika, witamin i składników mineralnych
  • Idealny do dań na słono i lekko słodko – np. z warzywami lub śmietanką

Składniki:

  • Mąka z pszenicy orkiszowej* (97%)
  • Woda
  • Szpinak*, papryka*
    *z rolnictwa ekologicznego

Czas gotowania: 7–10 minut

Dodatkowe informacje

  • Składniki: mąka z pszenicy orkisz* (97%), woda, szpinak*, papryka*. *z rolnictwa ekologicznego
  • WARTOŚĆ ODŻYWCZA (w 100 g): Wartość energetyczna (energia): 1484 kJ / 350 kcal; Tłuszcz : 1,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g; Węglowodany: 71,7 g w tym cukry: 0,5 g; Błonnik: 2,2 g; Białko: 11,7 g; Sól : 0,01 g (zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu). 
  • Termin przydatności: 2 lata od daty produkcji.
  • Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
16 innych produktów w tej samej kategorii: