BIO Makaron z pszenicy durum spaghetti

7,14 zł
D2C7-67787
20 Przedmioty

BIO Makaron z pszenicy durum spaghetti 500g.

Ilość

  • Bezpieczeństwo Płatności Bezpieczeństwo Płatności
  • Darmowa wysyłka od 250 zł! Darmowa wysyłka od 250 zł!
  • Przejrzysta polityka zwrotów Przejrzysta polityka zwrotów

SKŁADNIKI
mąka z orkiszu* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Wyśmienity makaron z ekologicznej mąki z pszenicy orkiszowej. Polecamy z sosami pomidorowymi Alce Nero.

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
1,5 l wody na 100 g makaronu, 15 g soli. Czas gotowania'al dente': 11 min.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 1496 kJ / 347 kcal
Tłuszcz - 1,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,2 g
Węglowodany - 78 g
w tym cukry - 2,2 g
Białko - 12 g
Sól - 0 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

SZCZEGÓŁY

Kraj producenta: Włochy
Certyfikat bio: jest
Kraj pochodzenia składników: Włochy
WEGETARIAŃSKI
WEGAŃSKI

Zawartość opakowania: 500 g.

Producent:
Alce Nero S.P.A.
Via del Lavoro, 20, 
40050 Monterenzio BO, 
Włochy

Dystrybutor:
Bio Planet S.A.
Wilkowa Wieś 7,
05-084 Leszno

alce nero

Specyficzne kody

Opinie

Napisz swoją opinię

BIO Makaron z pszenicy durum spaghetti

BIO Makaron z pszenicy durum spaghetti 500g.

Napisz swoją opinię

16 innych produktów w tej samej kategorii: