Podlaska przyprawa do mięsa MIELONEGO 50 g

Podlaska przyprawa do mięsa MIELONEGO 50 g

7,50 zł

(14,99 zł /100 g)

Brutto
5BEE-516AD

Składniki: warzywa 20, majeranek, szałwia, gorczyca biała, tymianek, gałka muszkatołowa, pieprz czarny, papryka ostra, chilli, ziele angielskie, kolendra(w różnych proporcjach)

Ilość

Do darmowej dostawy brakuje 250,00 zł, darmowa dostawa obowiązuje od 250,00 zł
 

Płatności ratalne i odroczone!

 

30 dni na zwrot produktów

Składniki: warzywa 20, majeranek, szałwia, gorczyca biała, tymianek, gałka muszkatołowa, pieprz czarny, papryka ostra, chilli, ziele angielskie, kolendra(w różnych proporcjach)

Zawartość: 50 gram

 

Producent: Dary Natury
Mirosław Angielczyk Dary Natury
Koryciny 73
17-315 Grodzisk

Nie masz pomysłu na ten produkt? Podpowiadam! :)

Zapiekanka z mięsem i warzywami na cieście francuskim

Opakowanie ciasta francuskiego
500 g pieczarek
500 g mięsa mielonego
puszka krojonych pomidorów
łyżeczka suszonej szałwii
pół łyżeczki suszonego oregano
sól
pieprz
czerwona papryka w proszku
łyżeczka Podlaskiej przyprawy do mięsa mielonego
4 ząbki czosnku
1 cebula
1 opakowanie tartej mozzarelli
oliwa

Na patelni z oliwą podsmażamy cebulę pokrojoną w kostkę, pieczarki pokrojone w plasterki i mięso mielone z wyciśniętym czosnkiem. Doprawiamy całość szałwią, oregano, solą, czerwoną papryka, Podlaską przyprawą do mięsa mielonego i pieprzem. Dodajemy pomidory i dusimy aż pomidory nie zmiękną. Ciasto francuskie rozkładamy na blasze i podpiekamy w rozgrzanym do 200 stopni piekarniku przez 5 minut. Wyjmujemy ciasto z piekarnika i rozprowadzamy na nim farsz. Całość posypujemy żółtym serem i wkładamy ponownie do piekarnika na kolejne 15-20 minut.

Często kupowane razem:

  • Podlaska przyprawa do mięsa MIELONEGO 50 g
  • +
  • Czosnek MIELONY Dary Natury przyprawa bez chemii 50 g
  • +
  • Cebula suszona Dary Natury przyprawa bez chemii 60 g
  • Cena całkowita: 20,49 zł
16 innych produktów w tej samej kategorii: