Kurkuma 50 gram

3,51 zł
DC53-38608
91 Przedmioty

Kłącza rośliny po wysuszeniu  mieli się na proszek. Dodaje się do wieprzowiny, wołowiny, cielęciny, baraniny, drobiu, musztard, sosów, zup, potraw z jajek, fasoli, ryżu, makaronu, omletów, naleśników dań wegetariańskich i wegańskich, serów.

Ilość

  • Bezpieczeństwo Płatności Bezpieczeństwo Płatności
  • Darmowa wysyłka od 250 zł! Darmowa wysyłka od 250 zł!
  • Przejrzysta polityka zwrotów Przejrzysta polityka zwrotów

Kłącza rośliny po wysuszeniu  mieli się na proszek. Dodaje się do wieprzowiny, wołowiny, cielęciny, baraniny, drobiu, musztard, sosów, zup, potraw z jajek, fasoli, ryżu, makaronu, omletów, naleśników dań wegetariańskich i wegańskich, serów.

Składniki: kurkuma 100%.

Zawartość: 50 gram.

 

Producent: Dary Natury
Mirosław Angielczyk Dary Natury
Koryciny 73
17-315 Grodzisk

Nie masz pomysłu na ten produkt? Podpowiadam! :)

Złote Mleko– tradycyjny ajurwedyjski napój rozgrzewający, który podnosi odporność, zwalcza infekcje, usuwa śluz, smaruje stawy, ułatwia zasypianie i jest skuteczny przy leczeniu depresji.

Składniki:

• 1/4 szklanki świeżej kurkumy (nowe opakowanie, aby nie była zwietrzała)
• 1/2 szklanki wody
• Prawdziwe mleko (nie UHT) od krowy, kozy lub roślinne (np. kokosowe, migdałowe, daktylowe, owsiane)

Przygotowanie:

Krok 1 – pasta
Kurkumę i wodę podgrzewać 5-8 minut na średnim ogniu mieszając drewniana łyżką (nie doprowadzić do zagotowania), Kiedy przybierze konsystencje pasty, przełożyć do słoiczka. Przechowywać w lodówce .
zlote mleko - pasta z kurkumy

Krok 2 – złote mleko – napój
W szklance ciepłego mleka rozpuścić 1 łyżeczkę pasty (najlepiej zacząć od ½ łyżeczki), można dosłodzić miodem. Opcjonalnie można dodać odrobinę czarnego pieprzu (ze względu na piperynę) oraz/lub szczyptę imbiru.
zlote mleko - napoj z kurkuma
Dawkowanie:
W celach profilaktycznych, a także przy depresji, stresie, kłopotach ze snem pić przed snem. W czasie infekcji można pić co 3-4 godziny.

Dary Natury

Specyficzne kody

Opinie

Napisz swoją opinię

Kurkuma 50 gram

Kłącza rośliny po wysuszeniu  mieli się na proszek. Dodaje się do wieprzowiny, wołowiny, cielęciny, baraniny, drobiu, musztard, sosów, zup, potraw z jajek, fasoli, ryżu, makaronu, omletów, naleśników dań wegetariańskich i wegańskich, serów.

Napisz swoją opinię

16 innych produktów w tej samej kategorii: