

Bezpieczeństwo Płatności
Darmowa wysyłka od 250 zł!
Przejrzysta polityka zwrotów
Buraczki tarte zasmażane z cebulką. Gotowe do spożycia po otwarciu słoika. Unikniesz dzięki nim bałaganu, jaki towarzyszy przygotowaniu buraków w domu. Możesz je spożywać na zimno lub na ciepło. Buraczki wzmacniają organizm, pomagają w usunięciu z organizmu substancji toksycznych, chronią jelito grube. Odpowiednio przygotowane buraczki nie tracą w czasie gotowania właściwości zdrowotnych, są jędrne i buraczkowo czerwone. Po buraczki powinno się sięgać, co najmniej raz w tygodniu.
Nasze buraczki tarte bez octu polecamy, jako jedną z pięciu porcji owoców i warzyw, jakie powinno się spożywać każdego dnia. Warto je jeść nie tylko w trakcie obiadu, ale do wszelkiego rodzaju mięs i wędlin, ponieważ buraki są zasadotwórcze, odkwaszają organizm, hamują zmiany komórek wywołane przez nitryt – konserwant dodawany powszechnie do wędlin. Zawarty w burakach kobalt jest niezbędny do tworzenia czerwonych ciałek krwi, zapobiega anemii. Buraczki tarte bez octu są zarówno smacznym jak i zdrowym dodatkiem do naszych posiłków.
Buraczki tarte bez octu zasmażane z cebulą świetnie smakują zarówno na ciepło, jak i na zimno. Do jedzenia są gotowe od razu po otwarciu słoika – jest to cecha cenne dla wszystkich, którzy uwielbiają buraki w przeciwieństwie do bałaganu, jaki wiąże się z ich przygotowywaniem. Sięgając po nasze buraczki tarte bez octu zaoszczędzamy wiele czasu, który będziemy mogli poświęć na delektowanie się smakiem tego wyśmienitego warzywa. Ich zaletą jest to, że są parowane w skórkach, więc smak i wartości odżywcze nie są wypłukiwane do wody. Wiórki, dość ciasno upakowane w słoju, są duże i jędrne a w składzie nie znajduje się tak powszechnie dodawany ocet. Zaopatrz się w buraczki tarte na zimę.