

Bezpieczeństwo Płatności
Darmowa wysyłka od 250 zł!
Przejrzysta polityka zwrotów
Czekolada CoCoa jest robiona ręcznie z nieprażonych ziaren kakaowca. Czekolada o wysokiej zawartości kakao (zwykle od 70%) jest uważana za zdrowszą i bardziej intensywną w smaku niż czekolada mleczna. Do tego orzechy Pekan znakomicie wpływają na układ krwionośny - obniżają cholesterol i ciśnienie krwi.
Oto kilka powodów, dlaczego czekolada z dużą zawartością kakao jest lepsza:
Wszystkie składniki w czekoladzie CoCoa są ekologiczne. Co to oznacza? Nie zawierają konserwantów, barwników, sztucznych ulepszaczy, wypełniaczy i wszystkiego tego, co wypełnia skład zwykłej czekolady. Dzięki temu do Twojego organizmu nie dostaną się żadne nienaturalne substancje. To czysta, niezwykle smaczna i całkowicie naturalna czekolada, której ekologię potwierdza certyfikat BIO, przyznawany żywności spełniającej najwyższe standardy jakości!