BIO surowa czekolada cappuccino migdałowe z morwą CoCoa 50 g

BIO surowa czekolada cappuccino migdałowe z morwą CoCoa 50 g

12,58 zł
Brutto
32CC-65087
  • ręcznie robiona czekolada cappuccino migdałowe z morwą
  • bez białego cukru, bez glutenu
  • czekolada wegetariańska
  • z ekologicznych składników
  • pyszna i zdrowa przekąska

sklep ze zdrową żywnością białystoksklep ze zdrową żywnością białystok sklep ze zdrową żywnością białystok

Ilość

Do darmowej dostawy brakuje 250,00 zł, darmowa dostawa obowiązuje od 250,00 zł
 

Bezpieczeństwo Płatności

 

Darmowa wysyłka od 250 zł!

 

Przejrzysta polityka zwrotów

Ekologiczna czekolada surowa 55% kakao - smak cappuccino migdałowe z morwą

  • Robiona ręcznie z nieprażonych ziaren kakaowca
  • Bogata w magnez, potas i żelazo
  • Pyszna i smaczna, do kawy i herbaty
  • Wszystkie składniki w czekoladzie są ekologiczne
  • Bez białego cukru, bez glutenu i wegańska

sklep ze zdrową żywnością białystoksklep ze zdrową żywnością białystok sklep ze zdrową żywnością białystok

Co wyróżnia czekoladę CoCoa? 

  • TO CZEKOLADA BEZ CUKRU BIAŁEGO I GLUTENU: Ciesz się czekoladą bez białego cukru. Nasze czekolady  są słodzone nektarem z kwiatów palmy koksowej, naturalnym słodzikiem o karmelowym smaku. Niski indeks glikemiczny.GI 35 pozytywnie wpłynie na Twoje zdrowie. To także świetna czekolada dla osób z celiakią i nietolerancją glutenu - nie zawiera go ani trochę!
  • WEGAŃSKA: W tej czekoladzie są wyłącznie wegańskie surowce pozyskiwane z upraw ekologicznych. To najlepsza czekolada dla wegan i wegetarian!
  • TO SUROWA CZEKOLADA: Poczuj prawdziwy oryginalny smak czekolady z nieprażonych ziaren kakaowca. Naprawdę lepiej smakuje bez obróbki w wysokiej temperaturze. Sprawdź i przekonaj się, jakie duże to ma znaczenie!
  • EKOLOGICZNA: Jedz ekologiczne, a pomożesz naszej planecie. Czekolada, którą kupujesz u nas, jest wytwarzana z surowców pochodzących  z certyfikowanych upraw ekologicznych i etycznego handlu. Stosuje się na nich tylko naturalne metody uprawy, w 100% przyjazne naturze. Dzięki temu czekolada zachowuje wszystkie walory smakowe i wartości odżywcze. 

sklep ze zdrową żywnością białystok

BIO czekolada - 55% kakao!

Czekolada CoCoa cappuccino migdałowe z morwą ma 55% kakao. Kakao jest bardzo ważnym elementem diety i pozytywnie wpływa na Twój organizm.

  • obniża ciśnienie krwi
  • poprawia koncentrację i pamięć
  • dostarcza organizmowi magnez, potas i żelazo
  • obniża poziom złego cholesterolu
  • ma niedużo kalorii

Do tego w czekoladzie aż 9% to migdały, które:

  • bardzo korzystnie wpływają na pracę układu krążenia
  • obniżają ciśnienie krwi
  • mogą zapobiegać depresji
  • wzmacniają odporność
  • dostarczają organizmowi witaminy z grupy B i witaminę E

BIO czekolada cappuccino migdałowe z morwą CoCoa - dodatkowe informacje

  • Składniki: nieprażone ziarno kakaowca*, cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*, migdały* 9, morwa biała* 2,8, kawa mielona* 0,5*, wanilia Bourbon*, zawartość kakao 55. * Składniki pochodzące z upraw ekologicznych.
  • Wartości odżywcze: Wartość energetyczna: 2476kJ / 597kcal; Tłuszcz: 45 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 26 g,; Węglowodany: 36 g, w tym cukry: 34 g, Błonnik: 7 g, Białko: 7 g, Sól: 0,2 g.
  • Zawartość opakowania: 50 g.
  • Producent: SuroVital, M.Rendak K.Szwed s.c., ul. Św.U.Ledóchowskiej 5/18, 02-972 Warszawa
SuroVital

Często kupowane razem:

  • BIO surowa czekolada cappuccino migdałowe z morwą CoCoa 50 g
  • +
  • BIO Surowa czekolada CoCoa z jagodami Goji 50 g
  • +
  • BIO biała tabliczka z pistacjami i solą wegańska CoCoa 70 g
  • Cena całkowita: 37,01 zł
info Jedna z tych pozycji ma inną dostępność  Pokaż szczegóły
16 innych produktów w tej samej kategorii: