BIO cukier waniliowy Amylon 20 g

BIO cukier waniliowy Amylon 20 g

4,20 zł
Brutto
97B7-78470
  • ekologiczny cukier waniliowy 
  • w 100% z ekologicznych, certyfikowanych składników
  • idealny do ciast, deserów, naleśników, owsianek
  • dodaje niezwykłego, waniliowego aromatu i smaku wypiekom
  • w opisie znajdziesz przepis na lukier waniliowy

Ilość

Do darmowej dostawy brakuje 250,00 zł, darmowa dostawa obowiązuje od 250,00 zł
 

Bezpieczeństwo Płatności

 

Darmowa wysyłka od 250 zł!

 

Przejrzysta polityka zwrotów

BIO cukier waniliowy Amylon - dodatek do ciast i deserów

Ekologiczny cukier waniliowy produkt stosuje się jako składnik w przygotowaniu różnego rodzaju dań, szczególnie na słodko. Cukier waniliowy stosowany jest jako składnik wypieków oraz dla wzmocnienia smaku ciast zaczynowych, nacieranych i biszkoptowych. Dodajemy go do kremów, twarogów, lodów i koktajli. Posypujemy nim ciasta, naleśniki lub owsiankę. Cukier waniliowy Amylon jest ekologiczny!

Ekologiczny cukier waniliowy

Cukier waniliowy Amylon jest w 100% ekologiczny. W jego składzie znajdują się: cukier trzcinowy i wanilia Bourbon - certyfikowane składniki ekologiczne. Surowce pochodzą z czystych, ekologicznych terenów, rosnąc z dala od nienaturalnych nawozów i oprysków. Dzięki temu cukier waniliowy jest naturalnie smaczny, dodaje naturalnego aromatu wypiekom!

Do czego stosować cukier waniliowy?

Idealnie nadaje się do ciasta drożdżowego, do masy serowej. Dodaje niezwykłego aromatu wszelkiego rodzaju ciastom, również biszkoptom, deserom. Możesz dodawać go też do kremów, twarogów, lodów, koktajli. Cukrem waniliowym można posypać również naleśniki, czy owsiankę. Dodaje wypiekom, deserom waniliowy, słodki smak. 

Ekologiczny cukier waniliowy Amylon - dodatkowe informacje

  • Składniki: cukier trzcinowy*, wanilia Bourbon* (min. 1,5) (*certyfikowany składnik ekologiczny)
  • Zalecane warunki przechowywania: Certyfikat bio: jest
  • Produkt wegański, wegetariański
  • Zawartość opakowania: 20 g
  • Producent: AMYLON a.s. Ronov nad Sázavou 13, 582 22 Ronov nad Sázavou, Czechy

Lukier waniliowy przepis

  • Składniki: 160 g (1 niepełna szklanka) cukru pudru, 2 i 1/2 łyżeczki mleka, opakowanie cukru waniliowego, 1/8 łyżeczki soli, 1/4 łyżeczki aromatu waniliowego, 1 łyżeczka masła
  • Wykonanie: Roztopić masło i dodać do reszty składników. Mieszać aż powstanie kremowa masa. I już! :)

Często kupowane razem:

  • BIO cukier waniliowy Amylon 20 g
  • +
  • Przyprawa królewska Visana bez konserwantów
  • +
  • Przyprawa włoska Visana bez konserwantów 65 g
  • Cena całkowita: 22,10 zł
info Jedna z tych pozycji ma inną dostępność  Pokaż szczegóły
16 innych produktów w tej samej kategorii: