

Bezpieczeństwo Płatności
Darmowa wysyłka od 250 zł!
Przejrzysta polityka zwrotów
Ekologiczny cukier waniliowy produkt stosuje się jako składnik w przygotowaniu różnego rodzaju dań, szczególnie na słodko. Cukier waniliowy stosowany jest jako składnik wypieków oraz dla wzmocnienia smaku ciast zaczynowych, nacieranych i biszkoptowych. Dodajemy go do kremów, twarogów, lodów i koktajli. Posypujemy nim ciasta, naleśniki lub owsiankę. Cukier waniliowy Amylon jest ekologiczny!
Cukier waniliowy Amylon jest w 100% ekologiczny. W jego składzie znajdują się: cukier trzcinowy i wanilia Bourbon - certyfikowane składniki ekologiczne. Surowce pochodzą z czystych, ekologicznych terenów, rosnąc z dala od nienaturalnych nawozów i oprysków. Dzięki temu cukier waniliowy jest naturalnie smaczny, dodaje naturalnego aromatu wypiekom!
Idealnie nadaje się do ciasta drożdżowego, do masy serowej. Dodaje niezwykłego aromatu wszelkiego rodzaju ciastom, również biszkoptom, deserom. Możesz dodawać go też do kremów, twarogów, lodów, koktajli. Cukrem waniliowym można posypać również naleśniki, czy owsiankę. Dodaje wypiekom, deserom waniliowy, słodki smak.