Podlaska przyprawa do PASZTETÓW Dary Natury 30 g

Podlaska przyprawa do PASZTETÓW Dary Natury 30 g

4,23 zł

(14,10 zł /100 g)

Brutto
AFD9-2922D
  • naturalna przyprawa do pasztetów 
  • składniki z najczystszych terenów Polski 
  • idealna także do pulpetów czy klopsików 
  • w opisie znajdziesz przepis na pasztet mieszany!

sklep ze zdrową żywnością białystok sklep ze zdrową żywnością białystok

Ilość

  InPost/Orlen Paczka (wysyłka od 7,99 zł)

BEZPŁATNA DOSTAWA OD 250 zł!

  Płatności ratalne i odroczone!

a także BLIK i One to Click

 

Ochrona i bezpieczne zakupy do 10 000 zł

 

30 dni na zwrot produktów

Podlaska, naturalna przyprawa do pasztetów Dary Natury

Przyprawa do pasztetów to specjalna kompozycja przypraw naturalnych, które idealnie pasują do przyprawiania wszelkiego rodzaju pasztetów. Poprawi smak także innych dań, takich jak pulpety czy klopsiki. Zawiera tylko naturalne przyprawy, bez dodatków konserwantów i sztucznych substancji. 

Przyprawa do pasztetów? Dary Natury, to naturalne!

Szukasz najlepszej przyprawy do pasztetów? Podlaska przyprawa Dary Natury to najbardziej naturalny wybór. Ta przyprawa to kompozycja naturalnych składników, takich jak cebula suszona, czosnek, liść laurowy, majeranek i czarny pieprz. Nie ma w niej ani grama konserwantów, sztucznych dodatków! Przyprawy pochodzą z najczystszych terenów Polski, z serca polskiego zielarstwa, pięknego, podlaskiego Ziołowego Zakątka. To tutaj, pośród czystych lasów i pól rosną zdrowe i naturalne przyprawy, które trafiają do pudełka z napisem "Podlaska przyprawa do pasztetów". Później te przyprawy trafiają na Twoją półkę. Następnie poprawiają smak Twojego pasztetu, czy klopsów lub pulpetów! 

sklep ze zdrową żywnością białystok

Podlaska przyprawa do pasztetów Dary Natury - dodatkowe informacje

  • Składniki: cebula suszona, czosnek 27, liść laurowy, majeranek, pieprz czarny (w różnych proporcjach)
  • Zawartość opakowania: 30 gramów
  • Producent: Dary Natury Mirosław Angielczyk, Koryciny 73, 17-315 Grodzisk

sklep ze zdrową żywnością białystok

Przepis na pasztet mieszany z podlaską przyprawą do pasztetów

Składniki

  • karkówka 40 dkg
  • pierś z indyka 40 dkg
  • wątroba wołowa 50 dkg
  • Podlaska przyprawa do pasztetów
  • suszone grzyby 50 g
  • cebula 2 szt
  • jajko 3 szt
  • sucha bułka 3 szt
  • bułka tarta 1 łyżka
  • gałka muszkatołowa

Przygotowanie

  1. Karkówkę i pierś pokrój, ugotuj. 
  2. Dodaj pokrojoną wątrobę, grzyby, pokrojoną cebulę i gotuj, aż wszystko będzie miękkie. 
  3. Bułki namocz i wraz z ugotowanym mięsem, grzybami, cebulą i przemiel. 
  4. Dodaj jajka, podlaską przyprawę do pasztetów i dokładnie wymieszaj. 
  5. Włóż do formy wysmarowanej tłuszczem i posypanej bułką tartą.
  6. Piecz około 50 minut w temperaturze 180 stopni.
16 innych produktów w tej samej kategorii: