Podlaska przyprawa do mięsa WIEPRZOWEGO 50 g
(15,96 zł /100 g)
- najlepsza przyprawa do mięsa wieprzowego
- poprawi smak mięsa i dań z mięsem wieprzowym
- w 100% naturalna mieszanka ziół
- do kotletów mielonych, schabowych, boczku
- przyprawa do gulaszu, pulpetów
InPost/Orlen Paczka (wysyłka od 7,99 zł)
Płatności ratalne i odroczone!
Ochrona i bezpieczne zakupy do 10 000 zł
30 dni na zwrot produktów
Naturalna mieszanka przypraw do mięsa wieprzowego Dary Natury
Mieszanka starannie dobranych przypraw do mięsa wieprzowego. Wszystkie z nich, zgodnie z tradycyjną kuchnią i wiedzą zielarską, idealnie podkreślają smak wieprzowiny i pasują do każdego dania z mięsem wieprzowym. Przyprawa Dary Natury jest w 100% naturalna, nie zawiera konserwantów ani innych składników pochodzenia nienaturalnego.
Co możesz przyprawić podlaską przyprawą do wieprzowiny?
Podlaską przyprawą do mięsa wieprzowego możesz doprawić wszystkie dania z wieprzowiną. Specjalna kompozycja przypraw podkreśla smak wieprzowiny i dań z wieprzowiną, poprawi też ich aromat.
- świetna przyprawa do kotletów schabowych
- idealnie doprawi wieprzowinę pieczoną i duszoną
- poprawi smak kotletów mielonych
- doda charakteru golonce i gulaszowi
- świetnie sprawdzi się jako przyprawa do pulpetów
- przyprawisz nią boczek pieczony
Naturalna przyprawa - to ważna sprawa!
Przyprawa do dań wieprzowych jest w 100% naturalna. Składa się wyłącznie z naturalnie rosnących przypraw i ziół, nie są do nich dodawane konserwanty ani inne nienaturalne substancje. Pochodzą z serca polskiego zielarstwa - Ziołowego Zakątka na Podlaisu. To tutaj, wśród zielonych, oddychających lasów i czystych pól rosną zioła, a ich zapach unosi się w powietrzu, dodając temu miejscu dodatkowego uroku. Przyprawa do mięsa wieprzowego sprawi, że Twoje danie będzie pyszniej smakowało i piękniej pachniało...będzie też zdrowsze, bo zioła dobrze wpływają na Twoje zdrowie.
Przyprawa do mięsa wieprzowego - dodatkowe informacje
- Składniki: warzywa 20, cząber, kolendra, bylica, kminek, pieprz czarny, papryka, hyzop, tymianek, czosnek, rozmaryn, ziele angielskie, majeranek, szałwia, jałowiec(w różnych proporcjach)
- Zawartość opakowania: 50 gramów
- Producent: Dary Natury Mirosław Angielczyk, Koryciny 73, 17-315 Grodzisk
Przepis na pieczeń na kanapki
Składniki:
- 1 kg łopatki wieprzowej
- 1 bułka namoczona w mleku i odciśnięta
- 3 jajka
- 3 ząbki czosnku
- sól, pieprz
- 2 łyżeczki przyprawy do mięsa wieprzowego
Dodatkowo:
- aluminiowa foremka do pieczenia
- 1 łyżka oleju
- 1 łyżka bułka tartej
Sposób przygotowania:
Mięso myjemy i dokładnie osuszamy, następnie mielimy w maszynce razem z bułką i obranymi ząbkami czosnku. Dodajemy podlaską przyprawę do mięsa wieprzowego, pieprz i sól, wbijamy jajka, dokładnie wyrabiamy. Aluminiową foremkę smarujemy olejem i oprószamy bułką tartą, przekładamy mięsną masę, lekko ubijamy. Pieczemy około 1 godzinę w temperaturze 190 stopni. Pieczeń studzimy w foremce, następnie wyjmujemy. Upieczona pieczeń będzie odchodziła od ścianek foremki i powinna być zrumieniona z wierzchu.