Ciabatta bezglutenowa do zapiekania w piekarniku
Szukasz tradycyjnego włoskiego smaku, ale martwisz się o swoją dietę bezglutenową? W takim razie spróbuj naszej bezglutenowej ciabatty, zrobionej z mąki gryczanej i zakwasu. Prosty, rzemieślniczy i bardzo smaczny bochenek z unikalną mieszanką nasion i zbóż. Doskonale pasuje do Twojej bezglutenowej diety. To szybki sposób na pyszne śniadanie z chrupiącą bułeczką. Spróbuj, a my życzymy smacznego!
Bułka Ciabatta Schar bezglutenowa - dodatkowe informacje
- Składniki: woda, zakwas (mąka ryżowa, woda), skrobia kukurydziana, mąka ryżowa, woda, ziarna słonecznika (7,5 ), mąka gryczana, ziarna lnu (5,5 ), syrop z buraków cukrowych, skrobia ryżowa, drożdże, koncentrat soku jabłkowego, substancja zagęszczająca: hydroksypropylometyloceluloza; izolat białka sojowego, sól, olej słonecznikowy, regulator kwasowości: kwas winowy. Może zawiarać śladowe ilościłubinu. BEZ LAKTOZY
- Wartość odżywcza w 100 g produktu: Wartość energetyczna w 100 g produktu: 1150 kJ / 274 kcal; Tłuszcz: 8,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,0 g; Węglowodany: 40 g w tym cukry: 3,7 g; Błonnik : 8,9 g; Białko: 5,8g; Sól: 1,0 g
- Masa netto: 200 g
- Okres przydatności do spożycia: 5 m-cy. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Produkt pakowany w atmosferze ochronnej.
- Sposób przyrządzenia: Bułki piec w rozgrzanym piekarniku w temperaturze 200 0C przez 5 minut.
- Producent: Dr Schär GmbH Niemcy; Simmerweg 12; D - 35085 Ebsdorfergrund
- Dystrybutor: Wytwórnia Artykułów Bezglutenowych; BEZGLUTEN s.c.; Posądza 128; 32-104 Koniusza, k.Krakowa