Makaron bezglutenowy świderki - bez glutenu, wegański
Odkryj nasz bezglutenowy makaron w kształcie świderków - idealną alternatywę dla osób uczulonych na gluten. Produkowany przez wiodącego producenta żywności bezglutenowej w Polsce, firmę Bezgluten, nasz makaron to nie tylko pewność jakości, ale także świadomość korzystania z wysokiej jakości składników.
- Bezglutenowy i wegański: Nasz makaron świderki to doskonała opcja dla osób uczulonych na gluten, będąc jednocześnie w pełni wegański.
- Źródło błonnika pokarmowego: Zawiera cenny błonnik pokarmowy, wspomagając zdrowe funkcjonowanie układu trawiennego.
- Wysoka jakość składników: Produkty Bezgluten są tworzone z dbałością o jakość surowców, co przekłada się na wyjątkowy smak naszego makaronu.
- Idealny dla wegan i wegetarian: Makaron świderki to świetny wybór dla wegan i wegetarian, dostarczając nie tylko smakowitej, ale również pełnowartościowej alternatywy dla tradycyjnego makaronu.
- Dwuskładnikowa kompozycja: Stworzony z mąki ryżowej i mąki kukurydzianej, nasz makaron bezglutenowy zachowuje doskonały smak klasycznego makaronu.
Przekonaj się sam o wyjątkowym smaku i jakości naszego bezglutenowego makaronu świderki - doskonałej propozycji dla tych, którzy pragną cieszyć się ulubionym daniem bez obaw o gluten czy składniki pochodzenia zwierzęcego.
Do czego możesz wykorzystać makaron Fusilli świderki?
Makaron Fusilli to niezwykle wszechstronny składnik kulinarny, który doskonale sprawdza się w różnych rodzajach potraw. Możesz go dodawać do rosołu, aby nadać potrawie wyjątkowego smaku i tekstury. Dodatkowo, makaron Fusilli świetnie komponuje się z zupami, w tym zupą pomidorową, urozmaicając konsystencję i czyniąc danie bardziej sycącym.
Ten rodzaj makaronu doskonale pasuje także do różnorodnych sosów, zarówno z mięsem, jak i warzywami. Absorbuje smaki, tworząc harmonijną kompozycję z danymi. Nie tylko do potraw wytrawnych - zaskocz swoje kubki smakowe, tworząc słodkie desery z makaronem Fusilli. Połącz go z kreatywnymi składnikami, takimi jak sosy owocowe czy orzechy, dla unikalnego doznania.
Makaron Fusilli jest także doskonałym wyborem do dań przygotowywanych z gotowymi sosami do makaronów. Jego zdolność do absorbowania smaków sprawi, że szybko stworzysz smaczne i syte danie. Dzięki swojej różnorodności kształtu i tekstury, makaron Fusilli wniesie nowy, interesujący wymiar smakowy do każdej potrawy, którą zdecydujesz się przygotować.
Najwyższa jakość marki Bezgluten
Makaron FUSILLI to produkt polskiej marki BEZGLUTEN. Firma w zakresie produkcji produktów bezglutenowych jest bezkompromisowa i stanowcza. Oferuje tylko produkty spełniające wszystkie wymagania, posiadające wszelkie możliwe certyfikaty i wyniki badań. Wszystko po to, by zasiadając do stołu z pełnym przekonaniem i spokojem mogli Państwo cieszyć się jakością ich wyrobów.
Dodatkowe informacje
- Składniki: mąka kukurydziana, mąka ryżowa.
- Wartość odżywcza w 100 g produktu: Wartość energetyczna w 100 g produktu: 1499 kJ/ 352 kcal; Tłuszcz: 0,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,1 g; Węglowodany: 80 g w tym cukry: 1,4 g; Błonnik: 1,9 g; Białko: 6,2 g; Sól: 0,02 g
- Masa netto: 400 g
- Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
- Sposób przyrządzania: Zagotować wodę. Wrzącą wodę lekko osolić, dodać trochę oleju. Na wrzącą wodę wrzucić makaron. Gotować 6-7 minut. Makaron odcedzić i przepłukać zimną wodą.
- Producent: Wytwórnia Artykułów Bezglutenowych BEZGLUTEN s.c. Posądza 128 32-104 Koniusza, k.Krakowa.