Promocje
Ekologiczna oliwa z oliwek EXTRA VIRIGIN 250 ml
19,99 zł 16,99 zł
szt.
OLIVE HAND AND BODY CREAM 250ML
45,00 zł 34,99 zł
szt.
OLIVE BODY MILK OLIVE 250ML
45,00 zł 17,99 zł
szt.
WILD ROSE BODY MILK 250ML
45,00 zł 17,99 zł
szt.
10 SZTUK OLIVE HAND AND BODY CREAM 250ML
450,00 zł 249,99 zł
szt.
OLIVE SZAMPON 250ML
34,90 zł 29,99 zł
szt.
OLIVE ŻEL POD PRYSZNIC 250ML
34,90 zł 29,99 zł
szt.
OLIVE NAWILŻAJĄCY KREM DO TWARZY 50ML
59,00 zł 45,00 zł
szt.
PRZECIWZMARSZCZKOWY KREM DO TWARZY OLIVE 50ML
69,00 zł 49,00 zł
szt.
Zaloguj się
Nie pamiętasz hasła? Zarejestruj się

SOS SOJOWY ŁAGODNY SHOYU BIO

Dostępność: średnia ilość
Wysyłka w: 5 dni
Cena: 17,20 zł 17.20
ilość szt.
Ocena: 0
Producent: TerraSana
Kod produktu: 0820-44201

Opis

SKŁADNIKI
woda, ziarno soi*, pszenica*, sól morska, Koji (*certyfikowany składnik ekologiczny)

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 264 kJ / 62 kcal
Tłuszcz - 0,10 g
w tym nasycone kwasy tłuszczowe - 0 g
Węglowodany - 6,90 g
w tym cukry - 0 g
Białko - 8,80 g
Sól - 12,2 g
Błonnik - 0,70 g

INFORMACJA ALERGENNA
Produkt zawiera  gluten.

SZCZEGÓŁY

Kraj producenta: Holandia
Certyfikat bio: jest
Kraj pochodzenia składników: Japonia
WEGETARIAŃSKI
WEGAŃSKI

Zawartość opakowania: 250 ml.


Producent: 
TerraSana
Waaier 10
2451VV LEIMUIDEN

Dystrybutor:
Bio Planet S.A.
Wilkowa Wieś 7,
05-084 Leszno

Nie masz pomysłu na ten produkt? Podpowiadam! :)

Pieczone żeberka w marynacie z ketchupu i sosu sojowego

SKŁADNIKI:
1,5 kg żeberek wieprzowych,
2 cebule,
1/2 puszki krojonych pomidorów,
1 łyżka miodu,
2 łyżki sosu sojowego łagodnego,
2 łyżki majeranku,
1 łyżka słodkiej papryki,
1/2 łyżeczki pieprzu czarnego
kluski śląskie:
1 kg ziemniaków,
mąka ziemniaczana 1/4 objętości ugotowanych ziemniaków,
sól.


PRZYGOTOWANIE:
Żeberka myjemy i kroimy co drugą kość. Dodajemy do nich przyprawy: majeranek, słodką paprykę, pieprz oraz sos sojowy, pomidory, miód i pokrojoną w piórka cebulę, Mieszamy i odstawiamy na kilka godzin w chłodne miejsce. Po tym czasie przekładamy żeberka z marynatą do rękawa do pieczenia. Umieszczamy je w naczyniu żaroodpornym (bez pokrywki) i pieczemy 2 godziny- przez 15 minut w 200 stopniach, później w 180 stopniach.

Kluski śląskie: Ugotowane ziemniaki przeciskamy przez praskę. Układamy je w misce i wsypujemy mąkę ziemniaczaną. Zagniatamy. Odrywamy po kawałku i formujemy w kulki, robiąc palcem dziurkę. Wrzucamy na wrzątek (do osolonej wody) i gotujemy je 2-3 minuty od momentu wypłynięcia na wierzch.

Opinie o produkcie (0)

 
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl