Promocje
OLIVE ŻEL POD PRYSZNIC 250ML
34,90 zł 24,99 zł
szt.
ALMOND OIL & ALOE HAND AND BODY CREAM 250ML
45,00 zł 19,99 zł
szt.
100% BIO spirulina platensis suplement diety 80 g.
39,00 zł 19,99 zł
szt.
ALMOND OIL&ALOE HAND AND BODY CREAM 75ML
21,99 zł 9,99 zł
szt.
PRZECIWZMARSZCZKOWY KREM DO TWARZY OLIVE 50ML
69,00 zł 32,99 zł
szt.
OLIVE SZAMPON 250ML
34,90 zł 24,99 zł
szt.
Podpaski nocne Shuya Health 8 sztuk
12,00 zł 9,99 zł
szt.
Podpaski dzienne Shuya Health 10 sztuk
12,00 zł 9,99 zł
szt.
Wkładki higieniczne ANION Shuya Health 30 sztuk
15,00 zł 11,98 zł
szt.
OLIVE NAWILŻAJĄCY KREM DO TWARZY 50ML
59,00 zł 29,99 zł
szt.
OLIVE BODY BUTTER COCOA 250ML
49,00 zł 24,99 zł
szt.
OLIVE BODY BUTTER ORANGE 250ML
49,00 zł 24,99 zł
szt.
Zaloguj się
Nie pamiętasz hasła? Zarejestruj się

Podlaska przyprawa w DIECIE BEZSOLNEJ 50 gram

Dostępność: średnia ilość
Wysyłka w: 5 dni
Cena: 3,80 zł 3.80
ilość szt.
Ocena: 0
Producent: Dary Natury
Kod produktu: 47B7-308C0

Opis

Przyprawa ta może częściowo zastąpić sól, polecana jest dla osób, które muszą lub chcą unikać solenia lub soli mniej.

Skład: cebula suszona 20%, czosnek, goździki, imbir, koper, majeranek, pietruszka, seler (w różnych proporcjach)

Zawartość: 50 gram.

 

Producent: Dary Natury
Mirosław Angielczyk Dary Natury
Koryciny 73
17-315 Grodzisk

Nie masz pomysłu na ten produkt? Podpowiadam! :)

Owsiane klopsiki z kurczaka w sosie koperkowym

Składniki (2 porcje)
300 g mięsa drobiowego
1 jajko
3 ząbki czosnku
1 łyżka stołowa Podlaskiej przyprawy w diecie bezsolnej
szczypta pieprzu
4-5 listków bazylii
szklanka płatków owsianych
2 łyżki oliwy
3 łyżki śmietany 30%
2 łyżki posiekanego, świeżego koperku


Wykonanie:
1) Mięso kroimy w drobną kostkę i blendujemy razem z czosnkiem (bądź wrzucamy do maszynki), po czym mieszamy bardzo dokładnie z rozbitym jajkiem, przyprawą i posiekaną bazylią .
2) Masę mieszamy z płatkami owsianymi i rozgrzewamy na patelni oliwę.
3) Z masy lepimy kilku formatu orzecha włoskiego i kładziemy na gorący tłuszcz. Klopsiki powinny się smażyć przez ok. 3-4 minuty, po obu stronach, do delikatnego zbrązowienia. Mięso zalewamy śmietaną i posypujemy koperkiem. Dusimy kilka minut pod przykryciem.
Podawać z kaszą jaglaną i mizerią. 

Opinie o produkcie (0)

 
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl