Promocje
Oliwa z oliwek z dodatkiem czosnku 500 ml
34,29 zł 29,99 zł
szt.
Oliwa z oliwek z dodatkiem cytryny 500 ml
34,29 zł 29,99 zł
szt.
Oliwa z oliwek z dodatkiem gorzkiej pomarańczy 1000 ml
57,49 zł 46,99 zł
szt.
SUCHY SZAMPON DO WŁOSÓW CIEMNYCH DETOX 15 g - ECOCERA
33,90 zł 23,95 zł
szt.
Oliwa z oliwek EXTRA VIRGIN Dopia 250 ml
46,49 zł 38,49 zł
szt.
Oliwa z oliwek z dodatkiem cytryny 1000 ml
57,49 zł 46,99 zł
szt.
Oliwa z oliwek z dodatkiem gorzkiej pomarańczy 500 ml
34,29 zł 29,99 zł
szt.
Oliwa z oliwek z dodatkiem cytryny 250 ml.
22,99 zł 17,99 zł
szt.
Oliwa z oliwek z dodatkiem gorzkiej pomarańczy 250 ml
22,99 zł 17,99 zł
szt.
Ekologiczna oliwa z oliwek EXTRA VIRIGIN 500 ml
35,99 zł 29,99 zł
szt.
Oliwa z oliwek z dodatkiem czosnku 250 ml
22,99 zł 18,99 zł
szt.
Zaloguj się
Nie pamiętasz hasła? Zarejestruj się

Podlaska przyprawa w DIECIE BEZSOLNEJ 50 gram

Dostępność: średnia ilość
Wysyłka w: 5 dni
Cena: 3,80 zł 3.80
ilość szt.
Ocena: 0
Producent: Dary Natury
Kod produktu: 47B7-308C0

Opis

Przyprawa ta może częściowo zastąpić sól, polecana jest dla osób, które muszą lub chcą unikać solenia lub soli mniej.

Skład: cebula suszona 20%, czosnek, goździki, imbir, koper, majeranek, pietruszka, seler (w różnych proporcjach)

Zawartość: 50 gram.

 

Producent: Dary Natury
Mirosław Angielczyk Dary Natury
Koryciny 73
17-315 Grodzisk

Nie masz pomysłu na ten produkt? Podpowiadam! :)

Owsiane klopsiki z kurczaka w sosie koperkowym

Składniki (2 porcje)
300 g mięsa drobiowego
1 jajko
3 ząbki czosnku
1 łyżka stołowa Podlaskiej przyprawy w diecie bezsolnej
szczypta pieprzu
4-5 listków bazylii
szklanka płatków owsianych
2 łyżki oliwy
3 łyżki śmietany 30%
2 łyżki posiekanego, świeżego koperku


Wykonanie:
1) Mięso kroimy w drobną kostkę i blendujemy razem z czosnkiem (bądź wrzucamy do maszynki), po czym mieszamy bardzo dokładnie z rozbitym jajkiem, przyprawą i posiekaną bazylią .
2) Masę mieszamy z płatkami owsianymi i rozgrzewamy na patelni oliwę.
3) Z masy lepimy kilku formatu orzecha włoskiego i kładziemy na gorący tłuszcz. Klopsiki powinny się smażyć przez ok. 3-4 minuty, po obu stronach, do delikatnego zbrązowienia. Mięso zalewamy śmietaną i posypujemy koperkiem. Dusimy kilka minut pod przykryciem.
Podawać z kaszą jaglaną i mizerią. 

Opinie o produkcie (0)

 
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl