Promocje
100% BIO spirulina platensis suplement diety 300 g.
125,00 zł 105,00 zł
szt.
Podpaski dzienne Shuya Health 10 sztuk
12,00 zł 9,99 zł
szt.
Wkładki higieniczne ANION Shuya Health 30 sztuk
15,00 zł 11,98 zł
szt.
AGAR AGAR 30 gram
9,80 zł 8,79 zł
szt.
100% Spirulina Platensis suplement diety 300 g.
75,00 zł 59,00 zł
szt.
100% Spirulina Platensis suplement diety 80 g.
22,00 zł 17,50 zł
szt.
100% BIO spirulina platensis suplement diety 80 g.
39,00 zł 29,00 zł
szt.
OLIVE BODY MILK OLIVE 250ML
45,00 zł 17,99 zł
szt.
26. RANJAKA
23,00 zł 18,99 zł
szt.
OLIVE HAND AND BODY CREAM 250ML
45,00 zł 34,99 zł
szt.
WGNIECIONA Oliwa z oliwek z dodatkiem cytryny 1000 ml
57,49 zł 46,99 zł
szt.
Zaloguj się
Nie pamiętasz hasła? Zarejestruj się

Pieprz CZARNY MIELONY 50 gram

Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 5 dni
Cena: 7,90 zł 7.90
ilość szt.
Ocena: 0
Producent: Dary Natury
Kod produktu: 8D53-345E9

Opis

Pieprz to podstawowa przyprawa w każdej kuchni. Jest bogaty w błonnik, wapń, żelazo i magnez. Korzystnie wpływa na system trawienny. Jest pomocny w niestrawności nudnościach, wzdęciach, zatruciach pokarmowych, działa moczopędnie.

Pieprz czarny to cały owoc którego skórka w czasie suszenia sczerniała i pomarszczyła się.

Składniki: mielony pieprz czarny 100%

Zawartość: 50 gram.

 

Producent: Dary Natury
Mirosław Angielczyk Dary Natury
Koryciny 73
17-315 Grodzisk

Nie masz pomysłu na ten produkt? Podpowiadam! :)

Mini pizze ślimaki z ciasta francuskiego

Składniki:
- 1 arkusz ciasta francuskiego,
- ok. 300 g pieczarek,
- 1 cebula,
- kiełbasa (u mnie 1 mała),
- 5 plasterków ulubionej szynki,
- 5 suszonych pomidorów,
- ok. 110 g mozzarelli,
- szczypiorek,
- 1 łyżka oleju,
- pieprz czarny mielony, bazylia, oregano, sól,
- ketchup,
- jajko do posmarowania.

1. Na początku podsmażamy na łyżce oleju umyte i pokrojone na plasterki pieczarki. Po chwili dodajemy pokrojoną w kostkę cebulę, a na koniec przyprawy. Zostawiamy do ostudzenia. Ciasto francuskie rozwijamy, smarujemy ketchupem.

2. Na cieście posmarowanym ketchupem równomiernie rozkładamy: szynkę i kiełbasę pokrojone w cienkie paseczki oraz suszone pomidory (pokrojone w kostkę).

3. Rozkładamy zimne pieczarki, umyty i posiekany szczypiorek oraz mozzarellę pokrojoną na cienkie plasterki. Całość posypujemy bazylią i oregano. Ciasto delikatnie zwijamy w roladę (dłuższym bokiem w kierunku krótszego).

4. Gotową roladę delikatnie dociskamy, by składniki w środku równomiernie się rozłożyły, a następnie kroimy na plasterki-ślimaczki o grubości ok. 2 cm. Gotowe ślimaki układamy na blasze wyłożonej papierem do pieczenia . Smarujemy cienko rozbełtanym jajkiem. Wstawiamy do rozgrzanego do 180 stopni piekarnika i pieczemy ok. 20 minut. Podajemy z sosami.

Opinie o produkcie (0)

 
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl