Promocje
Nasiona na kiełki- Alfalfa lucerna
4,20 zł 3,50 zł
szt.
Nasiona na kiełki- brokuł włoski
6,70 zł 5,70 zł
szt.
nasiona na kiełki- fasolka mung
4,70 zł 3,70 zł
szt.
Nasiona na kiełki- rzeżucha 80gram
2,90 zł 2,40 zł
szt.
AGAR AGAR 30 gram
9,80 zł 8,79 zł
szt.
100% Spirulina Platensis suplement diety 300 g.
75,00 zł 59,00 zł
szt.
100% BIO spirulina platensis suplement diety 300 g.
125,00 zł 105,00 zł
szt.
100% Spirulina Platensis suplement diety 80 g.
22,00 zł 17,50 zł
szt.
Podpaski dzienne Shuya Health 10 sztuk
12,00 zł 9,99 zł
szt.
Zaloguj się
Nie pamiętasz hasła? Zarejestruj się

Mieszanka chleba bezglutenowego z dynią 500g

Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 5 dni
Cena: 11,99 zł 11.99
ilość szt.
Ocena: 0
Producent: Pięć Przemian
Kod produktu: 6F8A-594EC

Opis

Bezglutenowa mieszanka do wypieku chleba.

Składniki:

mąka owsiana bezglutenowa, płatki owsiane bezglutenowe, pestki dyni bezłuskowej 13% mąka teff, siemię lniane, nasiona chia, słonecznik, łuska babki jajowatej, sól himalajska.

Wartość odżywcza w 100 g produktu:

wartość energetyczna: 1559 kJ / 373 kcal

tłuszcz: 15 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,4 g

węglowodany: 39 g w tym cukry: 1,7 g

błonnik: 15 g

białko: 16 g

sól: 1,7 g

Produkt bezglutenowy.

Produkt może zawierać alergeny: orzechy.

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, szczelnie zamknięte.

Sposób przygotowania:

1. Nagrzej piekarnik do 190°C.

2. Brytfankę (małą keksówkę) posmaruj olejem kokosowym lub masłem klarowanym. Można ją posypać płatkami teff, płatkami owsianymi lub mielonym siemieniem lnianym.

3. Wsyp mieszankę do miski.

4. Dokładnie mieszając powoli dolewaj 500 ml mocno gazowanej wody.

5. Wymieszane ciasto przełóż do brytfanki i wsadź do piekarnika na 1,5 godziny.

6. Po upieczeniu chleb wyjmij z brytfanki i zawiń w szmatkę. Odstaw do ostygnięcia.

 

Producent :

Pięć Przemian – Simpatiko s.c.

ul. Rydygiera 8 budynek 18, III p.

01-793 Warszawa

 

Opinie o produkcie (0)

 
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl