Promocje
OLIVE ŻEL POD PRYSZNIC 250ML
34,90 zł 24,99 zł
szt.
ALMOND OIL & ALOE HAND AND BODY CREAM 250ML
45,00 zł 19,99 zł
szt.
100% BIO spirulina platensis suplement diety 80 g.
39,00 zł 19,99 zł
szt.
ALMOND OIL&ALOE HAND AND BODY CREAM 75ML
21,99 zł 9,99 zł
szt.
PRZECIWZMARSZCZKOWY KREM DO TWARZY OLIVE 50ML
69,00 zł 32,99 zł
szt.
OLIVE SZAMPON 250ML
34,90 zł 24,99 zł
szt.
Podpaski nocne Shuya Health 8 sztuk
12,00 zł 9,99 zł
szt.
Podpaski dzienne Shuya Health 10 sztuk
12,00 zł 9,99 zł
szt.
Wkładki higieniczne ANION Shuya Health 30 sztuk
15,00 zł 11,98 zł
szt.
OLIVE NAWILŻAJĄCY KREM DO TWARZY 50ML
59,00 zł 29,99 zł
szt.
OLIVE BODY BUTTER COCOA 250ML
49,00 zł 24,99 zł
szt.
OLIVE BODY BUTTER ORANGE 250ML
49,00 zł 24,99 zł
szt.
Zaloguj się
Nie pamiętasz hasła? Zarejestruj się

BIO Syrop klonowy 250 ml 330 gram

Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 5 dni
Cena: 29,50 zł 29.50
ilość szt.
Ocena: 0
Producent: Bio Planet
Kod produktu: 1EFB-47628

Opis

SKŁADNIKI

100% ekologiczny syrop klonowy B (wg klasyfikacji kanadyjskiej - Amber nr 2)                                                                                                                                 

OPIS

Syrop powstaje w wyniku długotrwałego procesu odparowywania soku, uzyskiwanego z pnia klonów. Jest niezwykle pożywny i doskonale zastępuje inne produkty słodzące. Syrop klonowy polecany jest jako dodatek do naleśników, wafli oraz ciast.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g

Wartość energetyczna - 1105 kJ / 260 kcal

Tłuszcz - 0 g

w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0 g

Węglowodany - 65 g

w tym cukry - 65 g

Białko - 0 g

Sól - 0 g

 

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

SZCZEGÓŁY

Certyfikat bio: jest
Kraj pochodzenia składników: Kanada
WEGETARIAŃSKI
WEGAŃSKI

Zawartość opakowania: 250 ml. 330 gram

Producent:
Bio Planet S.A.
Wilkowa Wieś 7,
05-084 Leszno

Nie masz pomysłu na ten produkt? Podpowiadam! :)

Pudding dyniowy z syropem klonowym

Składniki :

300 g miąższu z dyni
125 ml słodkiej śmietanki 36 %
125 ml mleka
150 g cukru trzcinowego
3 jajka
75 g mąki kokosowej
szczypta soli
sok z połówki cytryny
2 łyżeczki ekstraktu z wanilii
do przybrania :
syrop klonowy
posiekane orzechy włoskie

Dynię drobno pokroić, udusić do miękkości w małej ilości wody, zmiksować.
Jajka zmiksować z cukrem, następnie nadal miksując dodać puree z dyni, śmietanę i mleko, a potem mąkę, sól i sok z cytryny. Gdy masa będzie gładka, przelać ją do formy keksowej (30 x 10 cm) wysmarowanej tłuszczem.
Wstawić do piekarnika nagrzanego do 180°C i piec przez 20 minut (u mnie trwało to ok. 35-40 minut, bo masa nie chciała się ściąć). Wyjąć z piekarnika i ostudzić.
Schłodzony pudding pokroić na porcje, każdą porcję podawać polaną syropem klonowym i posypaną orzechami.

 

Opinie o produkcie (0)

 
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl