Promocje
100% BIO spirulina platensis suplement diety 300 g.
125,00 zł 105,00 zł
szt.
Podpaski dzienne Shuya Health 10 sztuk
12,00 zł 9,99 zł
szt.
Wkładki higieniczne ANION Shuya Health 30 sztuk
15,00 zł 11,98 zł
szt.
AGAR AGAR 30 gram
9,80 zł 8,79 zł
szt.
100% Spirulina Platensis suplement diety 300 g.
75,00 zł 59,00 zł
szt.
100% Spirulina Platensis suplement diety 80 g.
22,00 zł 17,50 zł
szt.
100% BIO spirulina platensis suplement diety 80 g.
39,00 zł 29,00 zł
szt.
OLIVE BODY MILK OLIVE 250ML
45,00 zł 17,99 zł
szt.
26. RANJAKA
23,00 zł 18,99 zł
szt.
OLIVE HAND AND BODY CREAM 250ML
45,00 zł 34,99 zł
szt.
WGNIECIONA Oliwa z oliwek z dodatkiem cytryny 1000 ml
57,49 zł 46,99 zł
szt.
Zaloguj się
Nie pamiętasz hasła? Zarejestruj się

BIO Mus owocowy jagodowy

Dostępność: średnia ilość
Wysyłka w: 5 dni
Cena: 13,20 zł 13.20
ilość szt.
Ocena: 0
Producent: Zwergenweise
Kod produktu: D016-295BD

Opis

MUS JAGODOWY (70% OWOCÓW) BEZGLUTENOWY BIO 225 g

SKŁADNIKI

jagody*(70%), syrop z agawy*, sok z cytryny*, substancja żelująca: pektyna jabłkowa (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS

Nadaje się m.in. do kanapek, deserów, ciast, koktajli mlecznych oraz lodów.

Produkt wegański: bez laktozy, mleka, glutenu i drożdży

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g

Wartość energetyczna: 529/125 kJ/kcal.

Tłuszcz: 0,3 g;

w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 0,1 g;

Węglowodany: 29 g;

w tym cukry: 28g;

Białko: 0,5 g;

Sól: 0,05 g

SZCZEGÓŁY

Kraj producenta: Niemcy
Certyfikat bio: jest
Kraj pochodzenia składników: Niemcy
BEZ GLUTENU
WEGETARIAŃSKI

Producent:
Zwergenwiese Naturkost GmBH
Langacker 1
24887 Silberstedt
Deutschland

Dystrybutor:
Bio Planet S.A.
Wilkowa Wieś 7,
05-084 Leszno

Nie masz pomysłu na ten produkt? Podpowiadam! :)

Kruche ciasto z musem jagodowym i bezą

składniki:
Kruche ciasto:
mąka pszenna (30 dag)
cukier (3 łyżki)
masło (15 dag)
żółtka (4 sztuki)
mus jagodowy
Beza:
białka (4 sztuki)
cukier puder (2 łyżki)

Sposób przygotowania

  1. Żółtka ucieram z cukrem, dodaję porcjami przesianą mąkę z proszkiem do pieczenia, wiórki masła i wszystko razem zagniatam.Gotowe rozwałkowuję na placek.
  2. Średniej wielkości tortownicę wykładam papierem do pieczenia, boki smaruję masłem i posypuję bułka tartą. Do tak przygotowanej tortownicy wkładam ciasto, nakłuwam widelcem i wstawiam do piekarnika nagrzanego do 180'C na 10 min.
  3. W tym czasie białka ubijam na sztywną pianę dodając cukier.
  4. Mus wykładam na podpieczone ciasto,
  5. przykrywam ubitymi białkami i ponownie wstawiam do piekarnika na 30-35 min.

 

 

Produkty powiązane

Opinie o produkcie (0)

 
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl