Promocje
Pasta do zębów Dabur Herbal z Aloesem
13,99 zł 9,99 zł
szt.
Bicaps Bacopa 60 kaps
39,99 zł 23,99 zł
szt.
Pasta do zębów Dabur Herbal z Tulsi
13,99 zł 9,99 zł
szt.
nasiona na kiełki- fasolka mung
4,70 zł 3,70 zł
szt.
Nasiona na kiełki- brokuł włoski
6,70 zł 5,70 zł
szt.
Nasiona na kiełki- Alfalfa lucerna
4,20 zł 3,50 zł
szt.
Nasiona na kiełki- rzeżucha 80gram
2,90 zł 2,40 zł
szt.
Wkładki higieniczne ANION Shuya Health 30 sztuk
15,00 zł 11,98 zł
szt.
100% Spirulina Platensis suplement diety 80 g.
22,00 zł 17,50 zł
szt.
100% Spirulina Platensis suplement diety 300 g.
75,00 zł 59,00 zł
szt.
Zaloguj się
Nie pamiętasz hasła? Zarejestruj się

BIO Mus owocowy jagodowy

Dostępność: średnia ilość
Wysyłka w: 5 dni
Cena: 13,20 zł 13.20
ilość szt.
Ocena: 0
Producent: Zwergenweise
Kod produktu: D016-295BD

Opis

MUS JAGODOWY (70% OWOCÓW) BEZGLUTENOWY BIO 225 g

SKŁADNIKI

jagody*(70%), syrop z agawy*, sok z cytryny*, substancja żelująca: pektyna jabłkowa (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS

Nadaje się m.in. do kanapek, deserów, ciast, koktajli mlecznych oraz lodów.

Produkt wegański: bez laktozy, mleka, glutenu i drożdży

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g

Wartość energetyczna: 529/125 kJ/kcal.

Tłuszcz: 0,3 g;

w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 0,1 g;

Węglowodany: 29 g;

w tym cukry: 28g;

Białko: 0,5 g;

Sól: 0,05 g

SZCZEGÓŁY

Kraj producenta: Niemcy
Certyfikat bio: jest
Kraj pochodzenia składników: Niemcy
BEZ GLUTENU
WEGETARIAŃSKI

Producent:
Zwergenwiese Naturkost GmBH
Langacker 1
24887 Silberstedt
Deutschland

Dystrybutor:
Bio Planet S.A.
Wilkowa Wieś 7,
05-084 Leszno

Nie masz pomysłu na ten produkt? Podpowiadam! :)

Kruche ciasto z musem jagodowym i bezą

składniki:
Kruche ciasto:
mąka pszenna (30 dag)
cukier (3 łyżki)
masło (15 dag)
żółtka (4 sztuki)
mus jagodowy
Beza:
białka (4 sztuki)
cukier puder (2 łyżki)

Sposób przygotowania

  1. Żółtka ucieram z cukrem, dodaję porcjami przesianą mąkę z proszkiem do pieczenia, wiórki masła i wszystko razem zagniatam.Gotowe rozwałkowuję na placek.
  2. Średniej wielkości tortownicę wykładam papierem do pieczenia, boki smaruję masłem i posypuję bułka tartą. Do tak przygotowanej tortownicy wkładam ciasto, nakłuwam widelcem i wstawiam do piekarnika nagrzanego do 180'C na 10 min.
  3. W tym czasie białka ubijam na sztywną pianę dodając cukier.
  4. Mus wykładam na podpieczone ciasto,
  5. przykrywam ubitymi białkami i ponownie wstawiam do piekarnika na 30-35 min.

 

 

Produkty powiązane

Opinie o produkcie (0)

 
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl