

BIO MAKARON Z PSZENICY (ORKISZ) SPAGHETTI 500 GRAM
Dostępność:
duża ilość
Wysyłka w:
5 dni
Cena:
13,50 zł
13.50
Opis
SKŁADNIKI
mąka z pszenicy durum* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Wyśmienity makaron z ekologicznej mąki z pszenicy durum. Polecamy z sosami pomidorowymi Alce Nero.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
1,5 l wody na 100 g makaronu, 15 g soli. Czas gotowania 'al dente': 11 min.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 1490 kJ/351 kcal
Tłuszcz - 1,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,3 g
Węglowodany - 73 g
w tym cukry - 4 g
Błonnik - 3 g
Białko - 11 g
Sól - 0 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
SZCZEGÓŁY
Kraj producenta: Włochy
Kraj pochodzenia składników: Włochy
WEGETARIAŃSKI
WEGAŃSKI
Certyfikat bio: jest
WEGETARIAŃSKI
WEGAŃSKI
Zawartość opakowania: 500 g.
Producent:
Alce Nero S.P.A.
Via del Lavoro, 20,
40050 Monterenzio BO,
Włochy
Dystrybutor:
Bio Planet S.A.
Wilkowa Wieś 7,
05-084 Leszno