

BIO MAKARON (SEMOLINOWY TRÓJKOLOROWY) FUSILLI
Dostępność:
na wyczerpaniu
Wysyłka w:
5 dni
Cena:
11,50 zł
11.50
Opis
SKŁADNIKI
mąka z pszenicy durum*, suszone pomidory*(4%), suszony szpinak* (1,8%) (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Wyśmienity makaron z ekologicznej mąki durum. Polecamy z sosami pomidorowymi Alce Nero.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
1,5 l wody na 100 g makaronu, 15 g soli. Czas gotowania'al dente': 11 min.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 1475 kJ/348 kcal
Tłuszcz - 1,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,2 g
Węglowodany - 71 g
w tym cukry - 2,9 g
Błonnik - 3,5 g
Białko - 11 g
Sól - 0,26 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
SZCZEGÓŁY
Kraj producenta: Włochy
Certyfikat bio: jest
Kraj pochodzenia składników: Włochy
WEGETARIAŃSKI
WEGAŃSKI
Certyfikat bio: jest
Kraj pochodzenia składników: Włochy
WEGETARIAŃSKI
WEGAŃSKI
Zawartość opakowania: 500 g.
Producent:
Alce Nero S.P.A.
Via del Lavoro, 20,
40050 Monterenzio BO,
Włochy
Dystrybutor:
Bio Planet S.A.
Wilkowa Wieś 7,
05-084 Leszno