

BIO MAKARON (ORKISZOWY) FUSILLI 500 GRAM
Opis
SKŁADNIKI
mąka z orkiszu* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Wyśmienity makaron z ekologicznej mąki z pszenicy orkiszowej. Polecamy z sosami pomidorowymi Alce Nero.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
1,5 l wody na100 g makaronu, 15 g soli. Czas gotowania'al dente': 11 min.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 1469 kJ / 347 kcal
Tłuszcz - 1,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0,2 g
Węglowodany - 78 g
w tym cukry – 2,2 g
Błonnik - 3,9 g
Białko - 12 g
Sól - 0 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
SZCZEGÓŁY
Kraj producenta: Włochy
Certyfikat bio: jest
Kraj pochodzenia składników: Włochy
WEGETARIAŃSKI
WEGAŃSKI
Zawartość opakowania: 500 g.
Producent:
Alce Nero S.P.A.
Via del Lavoro, 20,
40050 Monterenzio BO,
Włochy
Dystrybutor:
Bio Planet S.A.
Wilkowa Wieś 7,
05-084 Leszno