Promocje
100% BIO spirulina platensis suplement diety 300 g.
125,00 zł 105,00 zł
szt.
Podpaski dzienne Shuya Health 10 sztuk
12,00 zł 9,99 zł
szt.
Wkładki higieniczne ANION Shuya Health 30 sztuk
15,00 zł 11,98 zł
szt.
AGAR AGAR 30 gram
9,80 zł 8,79 zł
szt.
100% Spirulina Platensis suplement diety 300 g.
75,00 zł 59,00 zł
szt.
100% Spirulina Platensis suplement diety 80 g.
22,00 zł 17,50 zł
szt.
100% BIO spirulina platensis suplement diety 80 g.
39,00 zł 29,00 zł
szt.
OLIVE BODY MILK OLIVE 250ML
45,00 zł 17,99 zł
szt.
26. RANJAKA
23,00 zł 18,99 zł
szt.
OLIVE HAND AND BODY CREAM 250ML
45,00 zł 34,99 zł
szt.
WGNIECIONA Oliwa z oliwek z dodatkiem cytryny 1000 ml
57,49 zł 46,99 zł
szt.
Zaloguj się
Nie pamiętasz hasła? Zarejestruj się

BIO KETCHUP DLA DZIECI BEZ DODATKU CUKRU BEZGLUTENOWY

Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 5 dni
Cena: 14,90 zł 14.90
ilość szt.
Ocena: 0
Producent: Zwergenweise
Kod produktu: 2FC8-87722

Opis

SKŁADNIKI

Przecier pomidorowy * 70%, skoncentrowany syrop jabłkowy*, przecier jabłkowy *, woda, sól morska, ocet *, papryka *, cebula w proszku *, cynamon * (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS

Produkt bezglutenowy.

Ekologiczny, naturalny ketchup o łagodnym owocowym smaku z kolorową etykietą na pewno zainteresuje Twoje dzieci a delikatny, lekko słodkawy smak przypadnie do gustu.

Doskonały jako dodatek m.in. do frytek, makaronów i potraw z grilla.

Produkt wegański: bez laktozy, mleka i drożdży

Zawiera 210 g pomidorów na 100 g produktu

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g

Wartość energetyczna (kJ/kcal): 438/103

Tłuszcz: 0,2 g

w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 0,1 g

Węglowodany: 22,1 g

w tym cukry: 19,2 g

Błonnik: 2,1 g

Białko: 2,2 g

Sól: 1,25 g

SZCZEGÓŁY

Kraj producenta: Niemcy
Certyfikat bio: jest
Kraj pochodzenia składników: Niemcy
BEZ GLUTENU
WEGETARIAŃSKI
WEGAŃSKI

Zawartość opakowania: 500 ml.

Producent:
Zwergenwiese Naturkost GmBH
Langacker 1
24887 Silberstedt
Deutschland

Dystrybutor:
Bio Planet S.A.
Wilkowa Wieś 7,
05-084 Leszno

Nie masz pomysłu na ten produkt? Podpowiadam! :)

Ryba po grecku w zalewie ketchupowo - octowej

  1. Cebulę obrać i pokroić w plastry, zeszklić lekko na oleju.

    Rybkę pokroić na mniejsze kawałki, opanierować i smażyć na rozgrzanym oleju na złoty kolor.

    Wszystkie składniki na zelewę dodać razem i zagotować.

  2. Cebulę ułożyć w półmisku/słoju i układać kawałki ryby.
    Zalać gorącą zalewą i pozostawić do całkowitego wystudzenia, następnie wstawić na kilka godz. do lodówki.

    Ryby najlepiej smakują na następny dzień:)

 

Opinie o produkcie (0)

 
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl