Promocje
OLIVE ŻEL POD PRYSZNIC 250ML
34,90 zł 24,99 zł
szt.
ALMOND OIL & ALOE HAND AND BODY CREAM 250ML
45,00 zł 19,99 zł
szt.
100% BIO spirulina platensis suplement diety 80 g.
39,00 zł 19,99 zł
szt.
Wkładki higieniczne ANION Shuya Health 30 sztuk
15,00 zł 11,98 zł
szt.
Podpaski dzienne Shuya Health 10 sztuk
12,00 zł 9,99 zł
szt.
Podpaski nocne Shuya Health 8 sztuk
12,00 zł 9,99 zł
szt.
OLIVE SZAMPON 250ML
34,90 zł 24,99 zł
szt.
PRZECIWZMARSZCZKOWY KREM DO TWARZY OLIVE 50ML
69,00 zł 32,99 zł
szt.
OLIVE NAWILŻAJĄCY KREM DO TWARZY 50ML
59,00 zł 29,99 zł
szt.
OLIVE BODY BUTTER COCOA 250ML
49,00 zł 24,99 zł
szt.
OLIVE BODY BUTTER ORANGE 250ML
49,00 zł 24,99 zł
szt.
OLIVE HAND AND BODY CREAM 250ML
45,00 zł 29,99 zł
szt.
Zaloguj się
Nie pamiętasz hasła? Zarejestruj się

BIO Cukier Trzcinowy Brązowy

Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 5 dni
Cena: 10,90 zł 10.90
ilość szt.
* - Pole wymagane
Ocena: 0
Producent: Bio Planet
Kod produktu: 1E3D-5582C

Opis

SKŁADNIKI
cukier trzcinowy brązowy* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Ekologiczny cukier trzcinowy, nierafinowany. Doskonały do wypieków, deserów oraz słodzenia ciepłych napojów. 

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g

Wartość energetyczna - 1700 kJ / 400 kcal

Tłuszcz - 0 g

w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0 g

Węglowodany - 100 g

w tym cukry - 97 g

Białko - 0 g

Sól - 0 g

INFORMACJA ALERGENNA

Produkt może zawierać alergeny: gluten, orzeszki ziemne i inne orzechy, sezam, soję.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Kraj producenta: Polska
Certyfikat bio: jest
Kraj pochodzenia składników: Paragwaj
WEGETARIAŃSKI
WEGAŃSKI

Nie masz pomysłu na ten produkt? Podpowiadam! :)

Muffiny z jagodami i trzcinowym cukrem

Składniki:

300 gram mąki
pół szklanki cukru trzcinowego
1 łyżeczki proszku do pieczenia
0,5 łyżeczki sody oczyszczonej
1 łyżeczka ekstraktu waniliowego
szklanka maślanki
1/3 szklanki oleju
2 jajka
1 szklanka jagód dokładnie umytych
cukier trzcinowy do posypania muffinów


Przygotowanie:
W jednej misce łączymy suche produkty (prócz cukru trzcinowego przeznaczonego do posypania) a w drugiej mokre produkty. Połączone masy suchą i mokrą mieszamy ze sobą, aż powstanie jednolita jedwabista masa. Następnie dodajemy uprzednio umyte jagody i bardzo delikatnie mieszamy aby nie rozgnieść owoców. Do formy na muffiny wkładamy papilotki. Następnie do papilotek nakładamy masę na muffinki do 3/4 wysokości. Gdy już ciasto zostanie nałożone, delikatnie posypujemy je cukrem trzcinowym - po upieczeniu da to efekt fantastycznej cukrowej skorupki. Formę wkładamy do piekarnika rozgrzanego do 200 stopni i pieczemy przez około 25 - 30 minut.

Opinie o produkcie (0)

 
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl