Promocje
Nasiona na kiełki- Alfalfa lucerna
4,20 zł 3,50 zł
szt.
Nasiona na kiełki- brokuł włoski
6,70 zł 5,70 zł
szt.
nasiona na kiełki- fasolka mung
4,70 zł 3,70 zł
szt.
Nasiona na kiełki- rzeżucha 80gram
2,90 zł 2,40 zł
szt.
AGAR AGAR 30 gram
9,80 zł 8,79 zł
szt.
100% Spirulina Platensis suplement diety 300 g.
75,00 zł 59,00 zł
szt.
100% BIO spirulina platensis suplement diety 300 g.
125,00 zł 105,00 zł
szt.
100% Spirulina Platensis suplement diety 80 g.
22,00 zł 17,50 zł
szt.
Podpaski dzienne Shuya Health 10 sztuk
12,00 zł 9,99 zł
szt.
Zaloguj się
Nie pamiętasz hasła? Zarejestruj się

Podlaska przyprawa do mięsa WIEPRZOWEGO 50 gram

Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 5 dni
Cena: 3,50 zł 3.50
ilość szt.
Ocena: 0
Producent: Dary Natury
Kod produktu: D25F-495A9

Opis

Składniki: warzywa 20%, cząber, kolendra, bylica, kminek, pieprz czarny, papryka, hyzop, tymianek, czosnek, rozmaryn, ziele angielskie, majeranek, szałwia, jałowiec(w różnych proporcjach)

Zawartość opakowania: 50 gram.

 

Producent: Dary Natury
Mirosław Angielczyk Dary Natury
Koryciny 73
17-315 Grodzisk

Nie masz pomysłu na ten produkt? Podpowiadam! :)

Pieczeń na kanapki
Składniki:

1 kg łopatki wieprzowej
1 bułka namoczona w mleku i odciśnięta
3 jajka
3 ząbki czosnku
sólpieprz
2 łyżeczki przyprawy do mięsa wieprzowego
Dodatkowo:
aluminiowa foremka do pieczenia
1 łyżka oleju
1 łyżka bułka tartej

Sposób przygotowania:

Mięso myjemy i dokładnie osuszamy, następnie mielimy w maszynce razem z bułką i obranymi ząbkami czosnku. Dodajemy podlaską przyprawę do mięsa wieprzowego, pieprz i sól, wbijamy jajka, dokładnie wyrabiamy. Aluminiową foremkę smarujemy olejem i oprószamy bułką tartą, przekładamy mięsną masę, lekko ubijamy. Pieczemy około 1 godzinę w temperaturze 190 stopni. Pieczeń studzimy w foremce, następnie wyjmujemy. Upieczona pieczeń będzie odchodziła od ścianek foremki i powinna być zrumieniona z wierzchu.

Opinie o produkcie (0)

 
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl