Promocje
Ekologiczna oliwa z oliwek EXTRA VIRIGIN 250 ml
19,99 zł 16,99 zł
szt.
OLIVE HAND AND BODY CREAM 250ML
45,00 zł 34,99 zł
szt.
OLIVE BODY MILK OLIVE 250ML
45,00 zł 17,99 zł
szt.
WILD ROSE BODY MILK 250ML
45,00 zł 17,99 zł
szt.
10 SZTUK OLIVE HAND AND BODY CREAM 250ML
450,00 zł 249,99 zł
szt.
OLIVE SZAMPON 250ML
34,90 zł 29,99 zł
szt.
OLIVE ŻEL POD PRYSZNIC 250ML
34,90 zł 29,99 zł
szt.
OLIVE NAWILŻAJĄCY KREM DO TWARZY 50ML
59,00 zł 45,00 zł
szt.
PRZECIWZMARSZCZKOWY KREM DO TWARZY OLIVE 50ML
69,00 zł 49,00 zł
szt.
Zaloguj się
Nie pamiętasz hasła? Zarejestruj się

Podlaska przyprawa do KAWY 50 gram

Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 5 dni
Cena: 6,30 zł 6.30
ilość szt.
Ocena: 4
Producent: Dary Natury
Kod produktu: 9D78-45157

Opis

Kawa z dodatkiem tej przyprawy doskonale zyskuje na aromacie i smaku. Przyprawa wzmacnia także działanie pobudzające kawy, dzięki czemu można ją robić słabszą, działa wzmacniająco i rozgrzewająco.

Sposób użycia: na jedną filiżankę kawy stosuje się szczyptę przyprawy. Można stosować do kawy z ekspresu. Najlepszy efekt uzyskuje się gotując kawę około 1-2 min. razem z przyprawą.

Składniki: cynamon 34%, kardamon, goździki, imbir, kłącze kuklika (w różnych proporcjach).

Zawartość opakowania: 50 gram.

 

Producent: Dary Natury
Mirosław Angielczyk Dary Natury
Koryciny 73
17-315 Grodzisk

Nie masz pomysłu na ten produkt? Podpowiadam! :)

Wolno pieczona wołowina

Składniki

8 łyżek sosu Worcester
2 łyżki ostrej musztardy
kilka gałązek rozmarynu
sól
pieprz
oliwa z oliwek
3 ząbki czosnku
łyżeczka podlaskiej przyprawy do mięs pieczonych i sosów
3 kg rostbefu wołowego w 1 kawałku (z kością lub bez)
2 łyżki płynnego miodu

Sposób przygotowania:

Na marynatę wymieszać sos Worcester, musztardę, drobno posiekane listki rozmarynu z 2 gałązek, sól, pieprz, podlaska przyprawę do mięs pieczonych i sosów oraz oliwę z oliwek. Dodać rozgnieciony czosnek i jeszcze raz dokładnie wymieszać.

Mięso umyć, osuszyć i natrzeć 1/4 marynaty, po czym odstawić na 1 1/2 godziny. W międzyczasie piekarnik nagrzać do najwyższej temperatury (u mnie 250 stopni). Mięso włożyć do brytfanki i wstawić do piekarnika. Po około 20 minutach posmarować ponownie marynatą i zmniejszyć temperaturę do 160 stopni. Piec 2 godziny, przy czym co 20 minut smarować marynatą, aby powstała smaczna skorupka.

Około 15 minut przed zakończeniem pieczenia posmarować mięso miodem, dzięki czemu mięso powinno ściemnieć. Pieczeń wyjąć na deskę do krojenia, lecz przed krojeniem odczekać kilka minut, aby „odpoczęła”. Pociąć na plastry i podawać.

Opinie o produkcie (0)

 
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl