Herbata ajurwedyjska Rajani - wspiera działanie mózgu
Najwyższej jakości mieszanka ziół, rosnących w Nepalu, u podnóża Himalajów. Zioła zbierane są ręcznie przez mieszkańców tamtych terenów. Są przetwarzane w sposób naturalny, a mieszanka ziół, tworząca herbatę Rajani, jest przygotowana zgodnie z recepturą medycyny ajurwedyjskiej. Herbatę ajurwedyjską Rajani przygotowuje się szybko, poprawia działanie mózgu, układu nerwowego, poprawia koncentrację.
Sposób użycia
Zaleca się spożywać 4 gramy herbaty Rajani dziennie, czyli jedną porcję. Jedną łyżeczkę suszu roślinnego tj.: 2 g zaleć ok. 200 ml wrzątku i gotować do 3 minut, gotową herbatkę spożywać ciepłą lub gorącą dwa razy dziennie najlepiej przed jedzeniem. W razie potrzeby można słodzić miodem.
Herbata ajurwedyjska Rajani - dodatkowe informacje
- Skład: Tinospora cordifolia, centella asiatica, withania somnifer, nardostachys jatamansi, zingiber officinale, curcuma longa, glycyrrhiza glabra, cedrus deodara, boerhaavia diffusa
- Suplementy diety nie mogą być stosowane jako substytut zróżnicowanej diety.
- Pamiętaj, że tylko zdrowy tryb życia i zrównoważony sposób odżywiania zapewniają prawidłowe funkcjonowanie organizmu i zachowanie dobrej kondycji. Nie przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia. Produkt nie może być stosowany przez osoby uczulone na którykolwiek z jego składników.
- Przechowywać w miejscu niedostępnym dla małych dzieci. Przechowywać w miejscu suchym w temperaturze pokojowej w szczelnie zamkniętych opakowaniach.
- Najlepiej spożyć przed: dzień, miesiąc, rok na spodzie opakowania
- Numer partii produkcyjnej: na spodzie opakowania
- Masa netto : 100 g
- Masa netto jednej dziennej porcji produktu: 4 g
- Ilość porcji w opakowaniu: 25
- Producent: Everest Ayurveda (P) L.t.d., Nepal
- Dystrybutor: SIDDHI
![](https://zdrowysklep24.pl/img/cms/produkt-everest-ayurveda.jpg)